Bukhatnak a Fidesz szombathelyi színházi tervei – Eperjes mellényúlt

A kép forrása: gyulavaros.hu

Benkó Bence és Fábián Péter nyílt levélben szólítja meg Eperjes Károlyt.

Benkó Bence és Fábián Péter levele:

Tisztelt Eperjes Károly!

Ön azt állította az ATV “Csatt” című műsorában, hogy minket megfenyegettek, amiért aláírtunk Dér András pályázatához. Ezzel szemben minket nem fenyegetett meg senki semmilyen oldalról, sem azért, mert aláírtunk Dér András pályázatához, sem másért. Mielőtt bármilyen további félreértésre adnánk okot, megismételjük egyszerűbben is: NEM FENYEGETETT MEG MINKET SENKI, SOHA , SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT.

Felszólítjuk Önt, hogy nyilvánosan vonja vissza ezt a kijelentését, és kérjen bocsánatot a K2 Színház egész társulatától, amiért valótlanságot állított rólunk, Jordán Tamástól, amiért ezt a hazugságot érvként használta fel a vele való vitában, és a tv-nézőktől, akiket félrevezetett.

Tisztelettel,

Benkó Bence, Fábián Péter

Az ügy előzményeiről bővebben itt olvashat.


Ossza meg ezt a cikket és kövessen minket facebookon, nekünk ezzel segíthet.


Tisztelettel köszönjük!
A PestiBulvár csapata

13 HOZZÁSZÓLÁSOK

  1. Sohasem fog bocsánatot kérni, inkább letagadja vagy elhazudja amit mondott. Tőlem lehet hogy nagy színész, nem ismerem a munkásságát, de egy biztos eléggé zavart elméjű.

  2. Kizárt, hogy ez a patkány bárkitől bocsánatot kérjen, hiszen fideSS. Náluk nem szokás, majd legfeljebb hazudik valami még nagyobbat. A vérükben van.

  3. Szamóca a fideszgecik tökéletes példája. Hazug, gőgös, pofátlan és gerinctelen faszarc.
    Csak a szokásos…..

  4. Minden tehetségtelen lúzer ripacsnak találnak helyet ! Neki is megoldják ! Ha nincs tehetség ott a hatalom oszt jónapot !

  5. Ébresztö. Fideszéknel nem lehet senki akkora barom hogy bukjon amíg nyal a vezérnek. Lásd Kósa rezsidisznó Rogán stb.

  6. Nesze neked “Szamóca”.Kissé megromlottál az évek alatt,már nem kellesz a piacon,egyébként is ne a mások sárba taposásával,a vállán akarj a felszínen maradni.Megtette ezt Sztálin,amikor a Pripjaty mocsarakon keresztül rendelt el páncélos hadműveletet.

  7. Hatalmas beégés, ami persze a fideszes gecikről simán lepereg. Ennek ellenére is odaerőltetik majd a pozícióba, ahogy a szégyentelen Schmitt Pállal is tették. Ha a fideszt leváltják, a következő kormány darabokra szedi aztán feloszlatja, a történelem szemétdombján végzi, mintha soha nem is lettek volna.

Hozzászólás