Dopeman: El tudnám viselni, hogy ha Rogán leszállna a helikopterről +VIDEÓ

A HírTV Magyarország élőben című műsorának vendége volt a józsefvárosi időközi választásokon függetlenként induló Pityinger László alias Dopeman.

Jöttek is a megszokott kérdések úgy mint; „a baszd meg c. nóta milyen alpári már”, „Höhö a maga által alapított párt neve az, hogy Mafia (Magyar Fiatalságért Párt – a szerk. ), akkor most a Mafia színeiben indul?”. Ilyenek.

De a rapperről lepattan minden a személyét célzó kritika, miszerint csúnyán beszél, vagy há’ miket mond már. A kerületben ismerik, népszerű is, és ez a lényeg. Mint elmondta, megnyilvánulásai, művészete sokszor az iróniára épülnek, amit úgy tapasztal, sajnos sokan nem értenek, viszont amikor az iróniát magyarázni kell, ott már baj van.

A műsorvezető erőlködését Dopeman egy ülő Buddha nyugalmával hárította, s pedig a riporter rendesen felkészült az izzasztó kérdésekre, abból csak az izzadtságszag maradt.

A rapper elmondta, híve a párbeszédnek, így a pártokkal is leült egyeztetni, ezért kért fel minden a kerületben aktív formációt, hogy álljon be mögé a választáson.

Ezt elsőnek a Szolidaritás tette meg, majd az MSZP követte a sorban, legutóbb pedig a Societas – Baloldali Ifjúsági Mozgalom is támogatásáról biztosította a kerület fenegyerekét.

Dopeman mindenkit igyekszik megszólítani, ugyanis hiszi, hogy most a változáson van a hangsúly. Mint elmondta, szabadszájú kritikái „építő jellegűek voltak”, és hisz benne, hogy bárki képes jó irányba változni.

„Én az Orbán Viktortól sem veszem el a lehetőséget, hogy jobb irányba változzon. A Mészáros Lőrinctől sem veszem el a lehetőséget, hogy megtanuljon magyarul beszélni, cizellált körmondatokban fogalmazni. És azt is el tudnám viselni, hogy ha Rogán leszállna a helikopterről. Tehát ezekkel nincsen gond. Ők is lehetnek jobbak, többek, mint ahogy én is ezen dolgozom napról napra, hogy több legyek és jobb ember” – fogalmazott.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!