Bemutatjuk Önöknek a Fidesz-KDNP leggusztustalanabb nőgyalázóit. Szavazzanak!

 

Balról az első: Szabó Ferenc 

Az “úr”, Körmend KDNP-s alpolgármestere, valamennyi politikai tisztségéről lemondott . A hivatalos indok szerint magánéleti okok és „más jellegű feladatok” állnak a döntés hátterében, de a történtek alapján az is lehetséges, hogy egy korábbi, 16 éves diákjával folytatott szerelmi viszonyról van szó, amelynek okán már rendőrségi feljelentés is született. Szabó Ferenc egyébként függetlenként megtartja önkormányzati képviselői székét, csak tisztségeitől vált meg. Már nem a kormánypárt színeiben fog politizálni.

Balról a második: Kakuk Zoltán

“Kár, hogy túlélte” – mondta a “tisztességes” fideszes, majd a pestibulvar.hu kérdésére megerősítette véleményét Sándor Mária öngyilkossági kísérletével kapcsolatban.

A Tarjáni Fészek nevű Facebook-oldal megosztása alatt találtunk rá arra a hozzászólásra, amit Kakuk Zoltán írt, aki történetesen Salgótarján önkormányzati képviselője. A bejegyzés a fekete ruhás nővér öngyilkossági kísérletét taglalta, Kakuk pedig úgy érezte, szükséges megosztania vélekedését a széles publikummal is, ezért ezt biggyesztette oda: “kár, hogy túlélte!!” A politikus megpróbálkozott egy videós bocsánatkéréssel, de az sem lett jobb, mert ott sikeresen kifejtette, hogy nem kifejezetten Sándor Mária halálát kívánja, sokkal inkább csak elítéli azokat, akik öngyilkosok akarnak lenni és soha nem fogja egyiküket sem sajnálni, csak akkor, ha nem sikerül nekik végezni magukkal.

Balról a harmadik: A “vakkomondor” Balogh József

A kecskeméti bíróság szerint bűnös az élettársa csontjainak eltöréséért Balogh József, Fülöpháza vak komondoros magyarázkodásáról elhíresült polgármestere. Első fokon mindössze 420 ezer forintos pénzbüntetésre ítélték. Balogh megőrizhette polgármesteri posztját is. Aztán súlyos testi sértés miatt másodfokon is elítélték a Kecskeméti Törvényszéken. Az elsőfokú ítéletet szigorítva 10 hónap szabadságvesztést kapott jogerősen, 2 évre felfüggesztve. Balogh lemondott tisztségéről.

Jobbról az első: Dr. Vargha István

“Az asszonyoknak, a hölgyeknek és különösen a fiatal hölgyeknek a legfontosabb hivatásuk az, hogy gyereket szüljenek. Emellett természetesen, ha mindenki a két-három vagy négy gyermekét megszüli, és eleget ad a hazának, és mindenki boldog lesz, ezt követően mindenki megvalósíthatja saját magát, és különböző helyeken kell dolgozni.”

Haja szála sem görbült…

Ön szerint melyik politikus a leggusztustalanabb nőgyalázó

Szavazás eredménye

Loading ... Loading ...

Ossza meg ezt a cikket és kövessen minket facebookon, nekünk ezzel segíthet.


Tisztelettel köszönjük!
A PestiBulvár csapata

Comments are closed.