Lehet tudni, hogy kié lesz a mesés Klapka vagyon

Még csak alig két hete, január 4-én hunyt el Klapka György, de a találgatások máris beindultak, mi lesz milliárdokat kóstáló vagyonának a sorsa. Ugyanakkor a legendás magyar üzletember korábbi nyilatkozataiból arra lehet gyanakodni, minden hozzátartozójáról gondoskodott.

Noha számtalan előnye van a végrendelkezésnek – ezt vélhetően Klapka is tudta -, a statisztikák szerint Magyarországon csak kevesen fogalmazzák meg előre, hogyan gondoskodnak majd szeretteik jövőjéről.

Mint ismert, január 4-én, 88 éves korában hunyt el a legendás magyar üzletember, Klapka György. A találgatások persze rögtön beindultak, mi lesz az egykori táncművész, évtizedek alatt felhalmozott vagyonának a sorsa. Nos, a Hot! értesülése szerint vállalkozásait legfiatalabb lányára, Sandyre és feleségére, Kiss Marira bízta.

Az „Aranyember” elvileg arról is döntött, hogy Vámház körúti üzletét nem zárhatják be örökösei – de a korábbi nyilatkozatok alapján vélhetően egyetlen rokonáról sem feledkezett meg az egykori tánc- és életművész. Egy biztos, a hagyatéki eljárás után többet lehet majd tudni a mesés vagyonról.

forrás: penzcentrum

bővebben itt olvashatja

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!