Itt az újabb bizonyíték, hogy nem szabad beszólni Majkának

Az utóbbi időben többször előfordult már, hogy beszóltak Majkának, vagy éppen ő  maga kezdett ki valakit. 

Akárhogy is kezdődtek, folytatódtak a dolgok, valahogy mindig a rappel jött ki győztesként a vitákból. Nem tudni, hogy egyedül vagy menedzsmentje segít neki állást foglalni, de gyanítható, hogy maga vívja meg ezeket a szócsatákat, hiszen azt már többször lehetett tőle hallani, hogy egy-egy témáról nem mondhat véleményt, mert leszidja a menedzsmentje.

Volt már szócsatája Schobert Norbival, Ördög Nórival, Kasza Tibivel a Viva Tv-vel, ezúttal pedig Fenyő Ivánnal találtak egymásra.

A dolgok úgy kezdődtek, hogy Fenyő egy irgalmatlanul hosszú posztban leírta mennyire szomorú az, hogy a kommentelők már egy Vekerdy Tamás cikk alatt is szitkozódnak. Majd elkövette a végzetes hibát és példaként emelte ki, hogy bezzeg Majka minden posztján röhögnek az emberek és támogatják.

,,Amikor döbbenten látod, hogy a kommentekben a trollok és a nép már egy VEKERDY TAMÁST(!!!!???) is végtelenül tiszteletlen módon szanaszét szed egy gyönyörű, emberi, és intelligens cikk nyomán, miközben mondjuk egy „véleményformáló” rapper(?)-Majka facebook-on kiposztolt alpári kurvaanyázásait, b@zmegolását, „buzi!”-zásait, valamint focis videójáték eredményeit, reklámjait, ezrek követik, és likeolják ostobán vihogva ahhelyett, hogy valaki rászólna, hogy nem volt gyerekszobád, te fiú, miért beszélsz így?” – írta Fenyő.

Nem kellett sokat várunk a reagálásra, Majka elegánsan kiposztolt Fenyő Ivánnal egy éve folytatott Facebook beszélgetést, amiben SZINTE kérleli a színész a rappert, hogy hozzanak már össze valami közös produkciót.

,,Utoljára ezt a beszélgetést folytattuk Fenyő Iván.!! Nem igazán értem … Ebben pont szükséged lenne egy kèt szar ,középszerű ,gagyi alapra. Örülök ,h nem adtam…” – írta bejegyzéséhez Majka.

Azt hiszem mindenkinek megvan az eredmény arról, hogy ki a nyertes.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!