Olyan ember érkezik Magyarországra, aki egy gombnyomással elpusztíthatná a világot

Ő az, akit szélsőségesen imádnak vagy éppen gyűlölnek az országában és mindenhol másutt is, hiszen az egyik legismertebb személyről van szó, nem nagyon találunk olyat, aki még ne hallott volna róla.

Vlagyimir Putyin ismét megérkezik hozzánk. Szeretjük az orosz elnököt. Sok a közös érdeklődési körünk. A demokráciát mi sem szeretjük annyira, pedig hivatalosan demokratikus jogállamnak hívjuk magunkat. A Fidesz a politikai ellenfeleit legalább úgy utálja, mint Putyin, viszont utóbbi drasztikus módszereket is alkalmaz a kiiktatásukra. Orbánról ilyesmit maximum csak sejthetünk. Oroszországban börtönbe zárnak, ha ki mered mondani, hogy jogod van a szabad szerelemhez. Folytathatnánk még a sort, de annyi biztos: Orbán gyöngyöző kapcsolatot lát az orosz-magyar viszonyban.

Szijjártó Péter megerősítette, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök ismét Budapestre jön, hogy találkozzon Orbán Viktor kormányfővel – erősítette meg Szijjartó Péter külügyminiszter az atv.hu-nak adott interjújában, amelyet ma ad közre a honlap.

„Az eddigi gyakorlat jövőre is folytatódik, a magyar-orosz felsőszintű egyeztetések keretében egy hivatalos elnöki-miniszterelnöki és egy hivatalos külügyminiszteri találkozóra fog sor kerülni, amelyet várhatóan a külügyminiszterek 3-4 további munkamegbeszélése egészít ki” – mondta Szijjártó.

Úgy tűnik, a hanyatló nyugat már nem hozza lázba a politikai elitet. Inkább kelet felé tolódunk…

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!