2017 az instant rezsicsökkentés éve lesz!!!

Elírás történt, vagy ez most komoly?

Beszámolunk a levélről, amit Magyarország Kormánya (ez a neve) írt – személyesen – a magyar nyugdíjasoknak, melyben „Kormány” egy rövid felvezetés után a lényegre tér, miszerint;

2017 a rezsicsökkentés éve lesz!

 

Naaa ne már! Tényleg?!

Tény; A nyugdíjasok Magyarország Kormánya döntése szerint év végéig kapnak tízezer forint értékben Erzsébet utalványokat. Bár korábban elterjedt a hír, hogy hivatalnokok fogják kivinni a borítékokat – benne egy szívhez szóló levéllel Orbán Viktortól, azaz Magyarország Kormányától személyesen – mégis inkább a postára bízták a feladatot.

A posta évszázadok óta kézbesít dolgokat az embereknek, mégis eltelt néhány nap, míg Magyarország Kormánya számára is leesett, hogy így is lehet, és akkor nem kell nem kézbesítési feladattal is megbízni az egyébként is leterhelt hivatalnokokat, ügyintézőket, kormányablakosokat.

De nem baj. Jobb később, mint soha.

A borítékok pedig elindultak nyugdíjas honfitársaikhoz, benne a sok utalvánnyal és egy szívhez szóló levéllel. Mivel nagy volt a riadalom, hogy nincs is benne annyi, vagy biztos kilopta az a szemét postás, gyorsan kellett cselekedni, nehogy eluralkodjon a káosz, és mindenki megőrizhesse a nyugalmát.

Ezért a mostantól kézbesítésre kerülő utalványok mellett már egy új levelet vehetnek kézhez nyugdíjas honfitársaink, mely az utalványoknál is nagyobb durranást vetít előre.

Ennek érdekében Németh Szilárd Rezsibiztos már a múlthéten preventív jelleggel elkezdte talicskával visszahordani a közbeszédbe a rezsicsökkentést. Igen, a

A Rezsicsökkentést!

De ez egy egészen új rezsicsökkentés lesz, s bár még nem tudni róla sokat, az biztos, hogy házilag, otthoni körülmények között is lehet majd használni, és havi akár 50-100 ezer forintot is lehet majd vele spórolni!

Abban azért némi csúsztatás volt Magyarország Kormánya részéről, hogy ez nem simán a rezsicsökkentés éve lesz, hanem az INSTANT REZSICSÖKKENTÉS éve lesz!

S akkor íme a teljes levél;

IMAG0228
Az instant rezsicsökkentés tájékoztató levél (fotó: pestibulvar.hu)

 

Csak zárásul a félreértések elkerülése érdekében írom, a cikk egy gondolatébresztő, nem több. Sőt! a levél is kamu! Számlát nem szabad elégetni, azt be kell fizetni, és a kormány nem küldött ilyen levelet, az instant rezsicsökkentés pedig egy, a magyar belpolitika és általános mentális állapotunk okán nyomtatódott ki, csak úgy magától.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!