Rogán elárulta, amit már sokan várnak – ekkor lép ki a politikából!

Kiderült, hogy még Orbán is függ tőle!

Rogán Antalnak megvan az a képessége, hogy függővé tegyen másokat magától, és ez alól Orbán Viktor sem kivétel – ezt a megdöbbentő állítást a 24.hu fedezte fel a Financial Times (FT) cikkében, amely egy meg nem nevezett kormányzati forrásra hivatkozik. A brit lap szerint a kormányfő is tudja, hogy ha megválna a miniszterétől „saját magát lőné lábon”. Ugyanakkor az újságnak nyilatkozó

Rogán kijelentette: „Addig leszek politikai pályán, amíg Orbán Viktor a miniszterelnök.”

Bár a propaganda- és titokminiszter magabiztosan állította, hogy 2026-ban is a Fidesz fogja megnyeri az országgyűlési választást, a FT arra emlékeztet a Rogán által működtetett médiagépezet hiányosságaira, hiszen nem tudták a szőnyeg alá söpörni a kegyelmi ügyet, és Magyar Péter előretörését sem tudták megakadályozni.

„A mostani a Fidesz eddigi legmélyebb válsága, és ugyanez igaz Rogánra is”

– vélekedett a lap egyik forrásra. Bár Rogán nem volt hajlandó beszélni a kegyelmi ügyről, de azt elismerte, hogy politikai karrierje Orbán hivatali idejéhez van kötve. Azt a felvetést, hogy az ellenfelei Orbán Richelieu bíborosának tartják, Rogán visszautasította, mondván: „vörös eminenciás” XIII. Lajos mentora volt, miközben ő kilenc évvel fiatalabb Orbánnál.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!