Itt kell élned, hogy elhidd – A kormány háborús plakátjait a hadsereg toborzós plakátjai váltották!

A Fidesz világában minden, és annak ellenkezője is megtörténhet anélkül, hogy ez kiverné a biztosítékot az elvakult szavazóiknál.

Most például a választás befejeztével azok a „Stop, háború” feliratú plakátok tűntek el egy csapásra, melyek országszerte sokkolták az embereket. A legtöbb ilyen plakát helyére azonban nem valami élelmiszerbolt vagy fehérnemű hirdetése került, hanem a hadsereg toborzós plakátjai!

Orbánék a választás éjszakáján győzelmet hirdettek, amivel olyannyira sikerült megállítaniuk a háborút, hogy most tartalékos katonákat toboroznak!

83sYOY5wSbYpHQHRs xl
Forrás: Fodor Sándor / Facebook

A 444.hu cikke az új plakátokkal kapcsolatban kiemeli, hogy a Magyar Honvédség „Szeretem, megvédem!” mottóval indított toborzókampányt a hét elején. Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a kampány megnyitóján azt mondta, hogy sokan vannak, akikben megérett a gondolat, hogy cselekedni szeretnének Magyarországért, ezért is indították el kifejezetten a területvédelmi tartalékosok toborzására koncentráló kampányt.

A tartalékos szolgálatot tanulmányok és civil munka mellett is lehet végezni. „A területvédelmi tartalékos katonák elsődleges feladata, hogy szükség esetén kiképzett katonaként helyben, lakókörnyezetükben segítsék a honvédség munkáját” – olvasható az Irány a sereg! oldalán.

83sZZXnn3acgKeFUs xl
Forrás: Mindless-Shirt8590 / Reddit

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!