Lebukott – Kövér László visszahozná a kötelező sorkatonaságot!

Fotó: Népszava

A Fidesz brutális hazugságkampányba kezdett a választás előtt, ennek egyik eleme volt, hogy a baloldal visszaállítaná a kötelező sorkatonaságot!

Ezt az állításukat természetesen semmivel sem tudták alátámasztani, ugyanis egyik baloldali politikus sem tervezett ilyet, még ötlet szintjén sem merült fel a dolog, nem úgy mint fideszes körökben!

A helyzet az, hogy ezt pont a kormánypárt egyik alapembere, Kövér László vizionálta még 2016-ban, melyről az Origo is beszámolt!

„Kövér László katasztrofális hibának tartja a sorkötelezettség magyarországi eltörlését,

a visszaállításához véleménye szerint összeurópai döntésre lenne szükség. A házelnök szerint nem kizárt, hogy a nem túl távoli jövőben sor kerül a sorkötelezettség visszaállítására” – írta a portál 2016-ban, amikor még elég volt migránsokkal fenyegetni a lakosságot, nem kellett a háború szörnyűségével kampányolni.

1
Forrás: Origo.hu

Természetesen hogyha szembesítenénk a kormánypártiakat Kövér korábbi kijelentéseivel, egyszerűen letagadnák, kampányhazugságnak titulálnák, vagy arra hivatkoznának, hogy a házelnök másképp értette.

Ez azonban nettó hazugság! Kövér László és a Fidesz korábban nem zárkózott el attól, amivel most a baloldalt vádolják, tehát, hogy szívesen visszaállítanák a kötelező sorkatonaságot!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!