Felsült a fideszes celeb – Szégyenkezve kért bocsánatot kijelentéseiért!

Forrás: Népszava / Pavel Bogolepov

Mint arról korábbi cikkünkben beszámoltunk, Gáspár Győző gusztustalan módon kampányolt a hivatalosan független, de a Fidesz-KDNP Heves megyei listavezetője által támogatott Morvai János mellett a káli önkormányzati gyereknapon.

Győzike az eseményen arra buzdította a gyerekeket, hogy vegyék rá a szüleiket arra, hogy Morvai Jánosra szavazzanak, és ha ő győz majd a választáson, elviszi nekik Marics Petit.

„Azt is megígérem nektek, hogyha polgármester urat visszajelöljük, és újra bizalmat adunk neki, akkor elhozom nektek ide a faluba Marics Petit.” – mondta a gyerekeknek a fideszes celeb, melyre most megérkezett Marics Peti reakciója is:

„Ez miafa*zom xddddd

nyilvan semmit nem tudtam errol Gyozi szedd mar ossze magad miert kell belekeverni tudtom nelkul politikai dolgokba? Hulyesegeket ne mondjal mar hogy egyutt lakunk meg hogy hova viszel mert az emberek elhiszik.”

A Blikk megkereste Marics menedzserét, Varga-Szilágyi Zsoltot, aki kijelentette: „Ahogy eddig, úgy ezután is határozottan távol tartjuk magunkat a politikától. Semmiről nem volt tudomásunk, ami ott elhangzott, el vagyunk képedve, hogy ez megtörténhetett. Peti felhívta Győzőt, aki semmilyen értelmezhető magyarázatot nem tudott adni arra, hogy miért mondott ilyeneket. Bocsánatot kért Petitől, és tisztázták, hogy ilyen soha többet nem fordulhat elő.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!