Orbánéknak foghatják a fejüket – Az MSZP megtalálta a kiutat a válságból!

Fotó: Ronald Zak/PA

Magyarország az elmúlt 14 évben – a Fidesz-kormány kétharmados kormányzása mellett – az unió egyik legszegényebb és legkorruptabb államává züllött, melyből csak a szocialisták által felvázolt úton lehetne kikecmeregni.

Azt a lakosság jelentős része is a saját pénztárcáján érzi, hogy ma a fizetésekből és nyugdíjakból nehezen lehet megélni, félretenni pedig csak kevesen tudnak. A kormány megoldások helyett hazug propagandával próbálja megoldani az általuk okozott problémát, azonban most az MSZP bemutatta, mely intézkedések húznák ki a megélhetési válságból a magyar családokat:

  • Be kell vezetni egy garantált megélhetési minimumot!
  • A legalacsonyabb adható fizetést 350 ezer forintnál kell meghúzni!
  • A legalacsonyabb nyugdíjat 160 ezer forintra, míg a legalacsonyabb családi pótlékot 40 ezer forintra kell emelni.
  • Át kell alakítani az ÁFA rendszert úgy, hogy az a luxuscikkek kivételével ne lehessen több 20 százaléknál!
  • Bélrakásépítési programot kell indítani, melynek keretében otthonteremtési támogatást kaphatnának a fiatalok!
  • Biztosítani kell, hogy az átlagfogyasztásig mindenki a legolcsóbban elérhető áron kapja a gázt és a villanyt a lakóhelyén!
  • A személyi jövedelemadót, az iparűzési adót és az üzemanyag jövedéki adóját az állam helyett az önkormányzatoknak kell adni, ugyanis arra helyben van a legnagyobb szükség,
  • illetve el kell érni, hogy minden körzetben helyi rendőr biztosítsa a közrendet!

A kormány az elmúlt években cserben hagyta a magyarokat, épp ezért most az lenne a feladata, hogy az MSZP javaslatait elfogadja és bevezesse, ugyanis azok a magyar emberek életszínvonalának javulásának garanciái!

Ezért is sorsdöntő a június 9-én tartott önkormányzati és európai parlamenti választás, ugyanis minél több helyen tud győzni az MSZP-DK-Párbeszéd koalíció, annál nagyobb nyomást tudnak gyakorolni a hatalomra, hogy önös érdekeik helyett végre a magyar emberekkel, a magyar családokkal foglalkozzanak!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!