„Pánikol a törpeputyin, behúzza a tökeit” – ezrek röhögnek Orbán népdalba öntött kampányolásán!

Nagy őrjöngés lehet a Karmelitában!

Vinnyogva röhögős – ez a legjobb jelző azokra a dalba öntött népi stílusgyakorlatokra, amiket Széplábi Bori youtuber készített Orbán Viktor és a Fidesz kampányolásáról. A Szuvenír ország című videóban három különböző típusú dal hallható. A „Csak titokban” című „népdal” Orbán Viktor országjárását figurázza ki, mivel azt ugye kizárólag meghívott közönség láthatja. Már ennek a szövege is erős, mivel az előadó

Orbán kampányáról így énekel: „Pánikol a törpePutyin, behúzza a tökeit,

Most már csak a narancsvidék, ahol meg nem kövezik.” A második dal egyértelműen Szentkirályi Alexandra fideszes főpolgármester-jelöltről szól, és úgy végződik: „De a világbéke csakis akkor lesz meg, Ha vissza sikerül lopni Budapestet.” A harmadik szerzemény Bartók stílusában az ország fideszes „szuverenitásvédelmét” pellengérezi ki többek között ezzel a szöveggel:

„A kínai meg az orosz bekísér az EU-ba, Viszi őket a Kárpátok Kerberosza.” eddig több ezren látták a videót, amit önök itt nézhetnek meg:

Egy másfél évvel ezelőtti, Népszavában közölt cikkből kiderül, hogy a zenés odamondogatások alkotójának neve csupán felvett művésznév, amúgy egyetemi tanárként és marketingkutatóként dolgozik, és mindent maga csinál. Műveiről így beszélt: „Talán beképzeltnek tűnhetek, pedig nem szeretnék, de

ezek értelmiségi videók, nem a „kiállok az erkélyre, és elüvöltöm magam, hogy Orbán, takarodj!” színvonal. Úgy kell az embereket elküldeni a francba, hogy alig várják, hogy mehessenek.”

Az írásból az is kiderül, hogy Széplábi Bori konzervatív kultúrkörből jött, ahol nem szokványos, hogy a jobboldalt kritizálják. Aki a többi zenés kormánykritikájára is kíváncsi,  IDE KATTINTVA, a Facebook oldalán több évre visszamenőleg megnézheti alkotásait.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!