Óriási pánikban a szolnoki Fidesz – Orbán kiadta rájuk a kilövési engedélyt!

Ledobták az atomot a szolnoki fideszes polgármesterre!

Kormánypárti forrásokból kiszivárgott, hogy szerdán adóhatósági nyomozók szálltak ki Nagy Róbert szolnoki oligarchához, akinek a cége, a Böjtös-Bau Kft. a helyi fideszes városvezetésnél eddig szinte minden beruházást elnyert. A férfiról tudni kell, hogy a szolnoki Fidesz irodavezetőjének, Böjtös Évának a férje. Fideszes belső informátorok szerint

az adóhatósági nyomozás valójában figyelmeztetés, hogy Orbán Viktor lemondott a szolnoki Fideszről!

Már eddig is voltak jelei, hogy a szolnoki Fidesz nem fekszik jól az országos vezetésnél. Budapest és a megyeszékhely között mindenhol megújultak a vasútállomások, egyedül a szolnoki maradt ki. A két éve épülő Tiszakavics (Riverstone) Hotelnél egyik napról a másikra leálltak a munkagépek, pedig ennek építését maga Szalay Ferenc, Szolnok fideszes polgármestere, és Kállai Mária fideszes országgyűlési képviselő jelentették be. A szolnoki fideszes városvezetés a Tiszaligeti Strandfürdőt sem tudta a mai napig befejezni, pedig az már 5 éve zárva van. Egy szó, mint száz:

a szolnoki Fideszről levette a kezét a kormány, a mostani adóhatósági nyomozás pedig felér egy selyemzsinórral a fideszes polgármester számára!

Szalay Ferenc városvezető is érzi, hogy szorul a nyakukon a hurok, hiszen egyetlen kormányzati szereplő sem segíti a kampányát.

A fideszes polgármester pánikolása mostanra már odáig terjedt, hogy a napokban egy olyan nyári sípályát adott át, aminek a finanszírozásához a városvezetésnek semmi köze nincs, mivel teljes egészében magánpénzből épült. Ám még ez a kétségbeesett akció is visszafelé sült el: ugyanis

Szolnok lakói most felváltva dühöngenek és röhögnek, hogy a szolnoki Fidesz strand helyett a síelést javasolja nekik nyárra!

Minderről bővebben IDE KATTINTVA olvashatnak bővebben. Egy biztos: a szolnoki Fidesz belső informatikai kapcsolattartására rálátó forrásunk szerint Orbán köreiből azt üzenték, hogy a városi Fidesznek elengedték a kezét a pártvezetés. Ez annyit jelent, hogy számukra nincs több támogatás, nincs több védelem. Hatalmas pofon ez a szolnoki fideszes városvezetésnek a június 9-i választás előtt. Ez ugyanis minden szolnoki számára világossá teszi: nem lehet a város vezetését olyanokra bízni, akikről már a Fidesz-kormány is lemondott.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!