Orbán Ráhel után most Tiborcz Istvánt buktatta le egy felvétel!

Fotó: Németh Dániel / 444.hu

Döbbenetes dolog látszik az Orbán vejéről készült képen!

Orbán Viktor miniszterelnök 37 éves vejének vagyonát immár 100 milliárdosra becsülik a héten megjelent meg „A 100 leggazdagabb magyar” című kiadványban. Tiborcz István egy év alatt 30 milliárd forinttal növelte a vagyonát, ezzel ő Magyarország 19. leggazdagabb embere. A Gulyáságyú Média most megírta:

Orbán vejének elképesztő luxuséletéről egy szakértő rántotta le a leplet!

Az ismert emberek óráinak beazonosításával foglalkozó szakblog, a Csukló Szpotting írt arról Németh Dániel fotója alapján, hogy milyen órát is visel a „nemzet vejeként” emlegetett vállalkozó. A NER-elit luxusutazásai után évek óta nyomozó fotós-újságíró képe alapján

Tiborcz István órája egy rózsaarany Patek Philippe Nautilus 5980R-001 Chronograph lehet, aminek az ára 50 és 70 millió forint között mozog!

A szakblog szerint a Patek Philippe Nautilus 5980R-001 a legmagasabb szintű a Nautilus-kínálatban, nagy, 40 milliméteres rózsaarany tok, karstopper és dátum összeállítással. „A Nautilus egyik lényege a sportos integrált szíj, de ezzel a barna bőrszíjjal kicsit elegánsabb hatást kelt.” A szakblog az elemzés végén óvatosan megjegyzi: a fotóról alapján nem lehet minden kétséget kizáróan megállapítani, hogy Tiborcz István pontosan ezt a karórát viseli. Ám ha mégsem tévednek, akkor ehhez az egy órához képest – ahogy mi is megírtuk – Orbán Ráhel Dubajban viselt 13 millió forintos karórája szinte olcsónak mondható. Igaz, ő még egy 2,3 milliós Chanel táskával és egy 1,3 milliós DIOR szoknyával is kiegészítette a kollekcióját.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!