Dübörgő kampány – A Fidesz fullba nyomja a kretént!

A Fidesz kifogyott az ötletekből, és ismét a háború köré próbálja felhúzni a kampányát, de mi mást is tehetnének, hisz a sikerekkel nem tudnak büszkélkedni, ugyanis azok nincsenek – hacsak nem az, hogy az unió egyik legszegényebb állama lettünk.

A 444.hu által bemutatott plakátkampány valóban a legmagasabb fordulatszámon pörög, jelenleg így néz ki a budapesti Mexikói út:

831lYFhjQr211kW1ALs xl
Fotó: Kristóf Balázs/444

Mint arról korábbi cikkünkben beszámoltunk, Magyar Péter, aki szintén szerepel a Fidesz háborús plakátjain, feljelenti Orbán Viktort, a Fidesz elnökét rágalmazásért.
„A miniszterelnök, a pártja és a propagandistái hetek óta azzal kampányolnak, hogy az ellenzéki politikusok háborúpártiak, most már óriásplakátokon és videó hirdetésekben is ezt terjesztik” – írta bejegyésében a Tisza Párt EP-listavezetője, aki szerint senki sem szeretne háborút, és „aki ezzel ellentétes állítást fogalmaz meg, annak bíróság előtt kell felelnie a szavaiért”.

Elég egyértelmű, hogy az elmúlt 14 év kétharmados kormányzása megbukott!

A Fidesz csak a háborúval való riogatással és a Gyurcsányozással tud kampányolni, de utóbbit olyan mérhetetlenül primitív szintre vitték, hogy azt még a legegyszerűbb elmék is meg tudják érteni. A Márki-Zay-féle Mini-Feri sem volt valami magas színvonalon futó kampány, de a Karácsony Gergely ellen irányuló „Bébi Gyurcsánynak” sikerült elulmúlnia elődjét.
Aki még nem látta ezt az egy bites kampányvideót, az itt meg tudja nézni, de mindenki csak saját felelősségére tegye:

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!