Nem fogta vissza magát – Somogyi durván nekiment Orbánéknak!

Forrás: YouTube.com / Somogyi András

Friss videóval jelentkezett az ország egyik legnépszerűbb humoristája, Somogyi András, aki ezúttal is kemény kritikát fogalmazott meg a hatalommal szemben.

Az ismert előadóművész először a Robert Fico elleni merényletről beszél, melyben kifejti, hogy bár a szlovák miniszterelnök túlvan az életveszélyen, de az állapota kritikus,

„hát mondjuk Orbáné is, pedig őt meg sem lőtték”.

A magyar kormányfővel kapcsolatban azt is kifejti Somogyi, hogy a „felcsúti street fighter” fel van készülve a hasonló támadásokra, mert ő még az óvodákba is golyóálló mellénybe jár, és kampányolni is csak titokban, a kiválasztott hívek előtt szokott.

„Szinte még ki sem hűlt az elsütött fegyver csöve, de a Fidesz a Fico elleni merényletet is uszításra használta”

– mondta a humorista annak kapcsán, hogy a kormánypropaganda a 71 éves támadót baloldali liberális háborúpártinak állítja be, miközben a valóságban Juraj Cintula egy nyíltan antiszemita, szélsőjobboldali beállítottságú író, aki rendszeresen feltűnt a Putyin-párti megmozdulásokon.

Somogyi a videójában beszél arról is, hogy a kormány korlátozná a véleményszabadságot, mit nyilatkozott a „NER fekáliavulkánja”, azaz Bayer Zsolt, és mit gondol a humorista Mészáros vagyonáról.

A teljes videót itt tudják megtekinteni:

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!