Megalázó helyzetbe került Orbán Viktor – megfutamodott, de ezt is elszúrta!

Túl későn kapott észbe a miniszterelnök!

Megszégyenítő tortúrának vetett véget Orbán Viktor, amikor elállt attól a sajtópertől, amit a 444.hu ellen indított a Fővárosi Törvényszéken. A Magyar Narancs cikke szerint a miniszterelnök azért indított pert magánszemélyként több szerkesztőség ellen, mert szerinte hazugságokat állított a SPAR vezérigazgatója a Lebensmittel Zeitung hasábjain, és az ő szavait szemléző sajtótermékek is. A SPAR-vezérigazgatója azt mondta, Orbán oligarchái miatt menekítenek ki vagyont Magyarországról.

Orbán valamennyi sajtópert elveszítette az Index, az RTL, az Economx és a Magyar Narancs szerkesztősége ellen!

Azzal, hogy elállt a 444.hu ellen indított pertől, a miniszterelnök azt a szégyent akarta elkerülni, hogy ebben az újabb perben is alulmaradjon. Csakhogy Orbán már túl későn kapott észbe! Mivel egy nappal a tárgyalás pénteki időpontja előtt táncoltak vissza az ügyvédei, ezért

a bíróság arra kötelezte Orbán Viktort, hogy fizesse meg a 280 ezer forintos perköltséget a 444.hu számára, és a magyar állam illetékszámlájára utaljon el 3600 Ft eljárási illetéket!

Mivel Orbán Viktor fizetése már eléri a bruttó 6,3 millió forintot, ez vélhetően nem jelent neki gondot. Az már sokkal nagyobb presztízsveszteség, hogy a jogi végzettségű miniszterelnök a médiumok beperlésével gyakorlatilag tátott szájjal rohant bele abba a bizonyos erdőbe. Az erről írt részletesebb cikkünk IDE KATTINTVA olvasható.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!