Hadházy: A kormánypropaganda egy pillanat alatt elkezdte kihasználni a Fico elleni merényletet!

Kép: Youtube/Partizán

Mint ismert, merényletet követtek el Robert Fico szlovák kormányfő ellen, akit szerda délután több lövés is ért. A kórházba szállítás után többórás műtétet hajtottak végre rajta, állapota azóta stabil.

Az eset mélységesen elítélendő, az pedig, hogy a magyar kormánypropaganda gépezete egy pillanat alatt elkezdte a merényletet kihasználni, rettenetesen ijesztő!

Hadházy Ákos a közösségi oldalán számolt be róla, hogy

a szlovák „miniszterelnök talán még a műtőasztalon feküdt, amikor a Megafon és a KESMA megmondóemberei rázendítettek, hogy egy »háborúpárti«, »liberális« merénylő lőtte le a »békepárti« Ficót.”

Az első hírek valóban arról szóltak, hogy egy „baloldali” lehetett a merénylő, mára azonban tisztázódott, hogy a 71 éves elkövető egy migránsellenes, oroszbarát csoporttal tartott fenn kapcsolatot.

„Ha a propagandisták szintjén akarnék kommunikálni, ezek után biztos azt írnám, hogy a merénylet orosz bosszú, amiért Szlovákia nem a Roszatommal építtet atomerőművet (valóban bizarr módon ez is tegnapi hír), de nem teszem, hiszen erre semmilyen bizonyíték nincs, még a feltételezés is erős lenne.” – teszi hozzá Hadházy, aki szerint a lényeg, hogy a

„kormánypropaganda az, ami gyűlöletet kelt az erre fogékony honfitársaink lelkében.

Ebből a gyűlöletből már származott erőszak nálunk is, még ha a fegyveres merénylet szintjéig szerencsére nem is jutottunk el. Viszont biztos vagyok benne, hogy csak idő kérdése, és el fogunk jutni a vérontásig, ha nem állítjuk meg ezt az agymosást és hergelést, amit az adófizetők százmilliárdjaiból folytatnak. Az orbáni propaganda orosz kottából játszik. Annak a kottának az egyik tétele pedig az, hogy amíg lehet, »szervezzék ki« a hatalom elleni fellépéstől elrettentő erőszakot a megtéveszthető, arra fogékony embereknek.”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!