Magyar Péter azt ígéri, olyat robbant, amitől lemond a Fidesz-kormány – most kiderül, mennyire lehet neki hinni!

Ha csak blöfföl, máris vége a politikai karrierjének!

Magyar Péternek bizonyítékai vannak a Fidesz-kormány korrupciós ügyeiről és ezeket szerdán tíz órakor előbb a Fővárosi Nyomozó Ügyészség, majd a nyilvánosság elé tárja. Mindezt Varga Judit volt férje mondta az ATV Start című reggeli műsorában.

Magyar Péter kijelentette: olyan terhelő bizonyítéka van, ami nem vezethet máshova, mint a kormány lemondásához!

Varga Judit volt férje állítja, hogy miniszterektől szerzett terhelő információkat arról, hogy milyen szerepe van Rogán Antalnak a Schadl-Völner-ügyben. Korábban egyik Facebook-posztjában azt írta: „A Schadl-Völner ügy nyomozati irataiban szereplő Tóni, Ádám, Barbara teljes neve: Rogán Antal, Nagy Ádám, Rogán Barbara. Schadl György, a Végrehajtói Kamara korrupt vezetője, elsőrendű vádlott, Rogán Antal embere volt. Erről és további terhelő információkról miniszterektől szereztem tudomást és bizonyítani tudom. Szerdán meg is teszem a Központi Nyomozó Ügyészségen.”

Magyar Péter azt üzente Rogán Antalnak: „a helyében indítanám a privat jet motorjait, és keresnék egy olyan országot, ahonnan nincs kiadatás.”

Varga Judit volt férje az ATV-nek elárulta, hogy a kormány már fél évvel az ügyészségi gyanúsítás előtt tudott a Völner-ügyről. Szerinte a korábbi igazságügyi államtitkár, Völner Pál tudott arról, hogy megfigyelik, mert a kormány figyelmeztette őt erre. Magyar Péter állítja, hogy első kézből kapott információkat Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztertől és Varga Judittól, akkori igazságügyi minisztertől. A férfi hozzátette: más, kínos témákban is vannak bizonyítékai.

A szerdai nap tehát igazán érdekes lehet a NER történetében. Magyar Péter ugyanis tiszta vizet önthet a pohárba:

kiderül, hogy valóban vannak-e kormánybuktató bizonyítékai, vagy csak ígérget és blöfföl!

Az kétségtelen, hogy Magyar Péter eléggé dühös lehet Varga Juditra és a NER-re, amiért az utóbbi napokban azzal vádolták, hogy verte a feleségét. Ez azonban még nem jelenti azt, hogy valóban van is olyan bizonyítéka, ami miatt a kormánynak le kell majd mondania. A következő napokban ki fog derülni, hogy joggal bíznak-e most sokan Magyar Péterben, vagy ő is csak szédíti a magyar népet, mint előtte oly sokan.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!