Orbán Viktor váratlanul a pszichoterápiáról kezdett beszélni!

Orbán arra reagált, hogy ő „Putyin kutyája”!

„Az egész világnak, de Magyarországnak különösen fontos, hogy véget érjen a szomszédban zajló háború” – jelentette ki Orbán Viktor a törökországi Antalyai Diplomáciai Fórum (ADF) egyik pódiumbeszélgetésén. A kormányfő arról is beszélt, hogy gyakran nevezik Putyin kutyájának vagy trójai falónak. A magyar minizsterelnök ekkor egészen váratlan kijelentést tett:

„Erre pszichoterápiát javasolnék. Ez nem politikai vita” – szögezte le Orbán Viktor.

A magyar kormányfő az EU-val való vitája kapcsán úgy fogalmazott, hogy jelenleg egy „progresszív, liberális ideológián alapuló Európa létezik”. Orbán eléggé borúlátó képet festett az európai közösség jelenlegi állapotáról. Szó szerint ezt mondta: „Isten nem része a politikai megfontolásoknak. A nemzet és a nemzeti büszkeség gyanús, rossz, furcsa, kukába vele!

A családi értékeket nem tisztelik, mert család nem létezik már Európában.”

A miniszterelnök kifejtette, hogy egyre nő a nézetkülönbség a liberálisok és a konzervatívok között, de a jelenlegi többségnek is el kell fogadnia, hogy létezik ellenvélemény. A kormányfő hangsúlyozta, hogy maradni akar az Európai Unióban, de az a célja, hogy a konzervatív tábor kerüljön többségbe.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!