Nem mindennapi jelenet: Bohár Dániel a kamerák előtt kelt ki magából!

Úgy tűnik, hogy a kegyelmi ügy áttörte a falat a NER-ben, és már a legedzettebb propagandisták is könnyen kellemetlen helyzetben találhatják magukat. Így járt a minap Bohár Dániel is, aki egy egyszerű kérdésre sem tudott a kamerák előtt válaszolni!

Bogos Csaba, a Pécsi stop munkatársa állította meg egy kérdés erejéig Bohár Dánielt, akinél arról érdeklődött, hogy a fővárosi önkormányzat fideszes képviselőit is meg fogja-e kérdezni a bicskei pedofil igazgató kitüntetéséről.

A kormánypárti propagandistát szemmel láthatóan váratlanul érte a kérdés, és az alábbi párbeszéd zajlott le közte és Bogos között:

  • Bogos: Fővárosi fideszes politikusokat meg fogsz kérdezni a pedofil igazgató kitüntetéséről, tehát azért is jöttél ide, hogy megkérdezd, például Bagdy képviselő urat, aki előterjesztette azt a kitüntetést, amit kapott a pedofil igazgató?
  • Bohár: Tehát te azért jöttél ide, hogy utasítsál arra, hogy kitől és mit kérdezzek?
  • Bogos: Ez nem utasítás, ez egy kérdés volt, hogy meg fogod őket kérdezni?

Ezt követően Bohár csak hebegni tudott, majd eljutott arra a pontra, hogy szerinte Bogos őt burkoltan pedofilnak nevezte, azzal, hogy egyáltalán odament hozzá és kérdezni mert tőle.
Az eset még akár vicces is lehetne, hogy látjuk, milyen szánalmasan próbálja kerülni a válaszadást Bohár Dániel, de ha megnézzük, hány millió forintból tartják fent a Megafont, inkább siralmasnak neveznénk az esetet, mely itt tekinthető meg:

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!