Nem csitulnak a kedélyek – Gigatüntetést tartanak az ellenzéki pártok!

Forrás: Archívum

Mint arról korábbi cikkünkben is beszámoltunk, február 25-én tartják az ellenzéki pártok azt a tüntetést, melynek célja, hogy Magyarországon is legyen közvetlen köztársaságielnök-választás!

Az esemény mögé a DK, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd-Zöldek is beállt, az LMP azonban bejelentette, hogy nem támogatja a demonstrációt, mely a „Döntsenek az emberek az új köztársasági elnökről! Söpörjük ki Orbán pedofilhálózatát!” címmel lett meghirdetve.

„Nem hagyhatjuk, hogy megint Orbán Viktor döntsön, és újra egy olyan köztársasági elnököt juttasson az államfői székbe, aki pedofilsegítő bűnözőnek ad elnöki kegyelmet!”

– írják az ellenzéki pártok az esemény leírásában, amihez hozzáteszik, hogy szerintük ezért fontos, hogy Orbán és a fideszes parlamenti képviselők helyett a magyar emberek döntsenek az államfő személyéről, méghozzá közvetlen elnökválasztás útján.

„Ha Te sem akarod, hogy Orbán újabb elnöke még több pedofil bűnözőt engedjen szabadon, tarts velünk a Parlament előtti tüntetésen és támogasd az emberek elnökének szabad megválasztását! Védjük meg a gyerekeinket, az unokáinkat az orbáni pedofilhálózattól!

Az esemény vasárnap 15 órakor kezdődik a Kossuth Lajos téren, melyhez bárki csatlakozhat!

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!