Orbánék szemrebbenés nélkül hazudtak, ami miatt sokan kerülhetnek nehéz helyzetbe!

Hazudott az Orbán-kormány, ami miatt tömegével bocsájthatják el a magyar munkavállalókat!

A kormány azt állította, azért dolgozta át a külföldi munkavállalókkal kapcsolatos szabályokat, hogy ezzel megvédje a magyar munkahelyeket. Az elfogadott szabályok azonban semmilyen védelmet nem nyújtanak a magyar dolgozóknak, ezt bizonyítják a közelmúlt eseményei!

Orbánéknak semmi sem számít, csak a pénz és a profit, nem érdekli őket, hogy utcára teszik a magyar munkavállalókat!

Előbb Makón bizonyosodott be, hogy semmit sem ér a kormány által hozott szabályozás, most pedig Gyöngyösön bocsátottak el magyarokat azért, hogy a távol-keletről érkezett munkaerők vegyék át a helyüket.

Komjáthi Imre, az MSZP társelnöke a közösségi oldalon közzétett bejegyzésében a gyöngyösi esettel kapcsolatban kiemeli, hogy a kirúgott magyar dolgozóknak már a munka felvételét sem engedték meg, biztonsági őrökkel felügyeltették, ahogy a takarítóként dolgozó munkások kipakolják a szekrényeiket, majd távozniuk kellett a B. Braun üzeméből.

„Azzal fenyegették őket, ha nem írják alá a közös megegyezéses távozásukat, még a fizetésüket sem fogják megkapni” – írja az ellenzéki politikus, aki szerint elfogadhatatlan, hogy karácsony előtt tesznek utcára embereket.

A magyar kormány hazudott, ugyanis szigorúbb szabályokat ígértek, amik megvédik a magyar dolgozókat, de megint becsaptak mindenkit.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!