Hiába törölték a lebuktató videót, amin külföldi kampánysegítséget fogad el a Fidesz – most mégis meg lehet nézni!

Ezt most nagyon megszívták Orbánék!

Pánikszerűen törölték a Lázár Jánost és a Fideszt lebuktató videót – de már hiába. Mi is megírtuk, hogy a Subotica.info felvétele szerint a fideszes politikus Szabadkán a Vajdasági Magyar Szövetség szerb választásokra készülődő tagjainak az ígérte, hogy 40 embere fog segíteni a szerbiai kampányukban, cserébe pedig

az Aleksandar Vučić szerb elnököt segítő szervezet vezetője megígérte: jövő tavasszal jönnek Magyarországra segíteni a Fidesz kampányát! Ezt pedig Lázár János látható elégedettséggel nyugtázta!

Mindez azért érdekes, mert a napokban pont a Fidesz nyújtotta be a „szuverenitásvédelmi törvény” tervezetét, amely szerint akár három évig terjedő szabadságvesztéssel sújthatók azok a politikusok, akik a választási kampányukhoz külföldről fogadnak el támogatást! Miután a Fideszt lebuktató felvétel kikerült,

a Subotica.info pánikszerűen törölte a videót, de már hiába: a 444.hu ugyanis lementette a leleplező felvételt. Itt van, különösen 7.40-től érdemes nézni:

 

A mostani, lebuktató felvétel nem csak azért kínos Orbánék számára, mert arról árulkodik, hogy a nemzeti önállóságra oly kényes Fidesz semmi kivetnivalót nem lát abban, hogy beavatkozzon egy másik ország kampányába. Sokkal nagyobb fejfájást okozhat a kormánypártoknak, hogy ez a videó azt is bizonyítja:

a Fidesz külföldi segítséget elfogadva akarja befolyásolni a jövő évi önkormányzati és EP választás eredményét!

Ez pedig óriási ütőkártya lehet az ellenzék számára a „szuverenitásvédelmi törvény” parlamenti vitájában.

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!