A kormány erre nem számított – Keresztül húzhatja a tervüket az MSZP!

Kép: MTI

A Magyar Szocialista Párt minden tőle telhetőt megtesz, hogy segítse az Egységes Diákfrontot a nemzeti konzultációs ívek gyűjtésében, mivel azok manipulatív propaganda célokat szolgálnak.

A baloldali ellenzéki párt a közösségi oldalán kiemelte, hogy a saját irodáikat és eszközeiket használva segítik az Egységes Diákfront kezdeményezését, mely 1 millió üres nemzeti konzultációs ív összegyűjtését tűzte ki célul.

A „konzultációs” kérdőívek ismét csak a kormány propagandacéljait szolgálják, a választási kampány részét képezik, ezúttal is közpénzből.

A magyarokat a saját pénzükből próbálják manipulálni, miközben számos valós kérdésben nem lehet véleményt nyilvánítani, az igazi közös ügyekről nem engednek népszavazást tartani, propaganda van, normális oktatás nincs

– írja közleményében az MSZP, mely hozzáteszi: ha a kormány valóban a társadalom többségének álláspontjára lenne kíváncsi, akkor népszavazást írna ki az ellenőrizhetetlen nemzeti konzultációk helyett.

Az ellenzéki párt kiemeli, hogy a kormány már a látszatra sem ad, ők is manipulatívnak tartják a konzultációs íveket, ugyanis bár a válaszokat 2024. január 10-ig lehet leadni, azonban az Országgyűlés már 2023. december 12-én döntést hoz a kérdőíven foglaltakról.
Hasonló a helyzet a rezsicsökkentéssel is, hiszen a kormány már megállapodott az Unióval annak átalakításáról. A legújabb propaganda már ezekkel az összefüggésekkel sem törődik saját világán belül sem! Nem csak manipulálják, le is nézik a magyar társadalmat – véli az MSZP, mely várja a kitöltetlen kérdőíveket a pártirodáiban, melyeket a gyűjtés végén átadnak az Egységes Diákfrontnak.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!