Megalakul a SzuHi, a Fidesz ÁVH-ja – szinte bárkit börtönbe zárhatnak!

Lehet, hogy fekete autók is lesznek?

Szinte bárkit börtönbe küldhet a Fidesz jövő év február 1-től. Ehhez csupán az kell, hogy a kormány által kipécézett illető, vagy a munkaadója külföldről kapjon pénzt, és

az új ÁVH-ként létrehozott Szuverenitásvédelmi Hivatal bárkire ráuszíthatja a hatóságokat!

Utoljára a Rákosi-korszakban volt ilyen, amikor az Államvédelmi Hatóság gyakorlatilag akárkit „a rendszer ellenségévé” nyilváníthatott. A kedd este benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomag részeként megalakuló Szuverenitásvédelmi Hivatal pont ilyen elrettentő szervezet lesz: hivatalosan a „külföldi beavatkozásra utaló folyamatokat” fogja vizsgálni, de

azt, hogy mi számít külföldi beavatkozásnak, a Fidesz által vezérelt hatóságok fogják eldönteni!

A törvénytervezetben az szerepel, hogy külföldi beavatkozásnak minősül a „demokratikus vita, az állami társadalmi döntéshozatali folyamatok befolyásolására irányuló dezinformációs tevékenység”, ám hogy ebbe mit tartozik bele, azt már a jogalkotó a saját kénye-kedve szerint döntheti el.

Ebbe az értelmezésbe ugyanis szinte bárki beletartozhat, aki kormánykritikát fogalmaz meg. Még az sem kell, hogy az illető pénzt kapjon külföldről: elég, ha a munkaadója részt vesz egy uniós pályázaton!

Magyarul: bárkiből az ország ellensége lehet, akire a Szuverenitásvédelmi Hivatal rászáll!

A törvényjavaslat szerint a SzuHI feltérképezheti és vizsgálhatja azokat a szervezeteket, amelyek külföldi támogatás segítségével befolyást gyakorolnak a választás kimenetelére, illetve azokat is, akik a választói akarat befolyásolására irányuló tevékenységet folytatnak külföldi pénzből. Persze,

a „befolyásolás” egy tágan értelmezhető fogalom, ami szinte bárkire rábizonyítható!

Ha a Szuverenitásvédelmi Hivatal bárkivel szemben bármilyen szabálytalanságot talál, értesíti az illetékes hatóságot, amely megkezdi az eljárás lefolytatását.

Így tér vissza a Rákosi-korszak rettegése és rémuralma, amit a magyar választók szavaztak meg maguknak, amikor a Fideszre voksoltak!

Orbánék persze arra számítanak, hogy az emberek többségét már a büntetés lehetősége is elrettenti, és így egyre kevesebben merik majd felemelni a szavukat a Fidesz diktatúrája ellen.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!