Máris bosszút álltak a férfin, aki miatt sírva menekült a fideszes riporter!

Megmutatta, hogy a NER embere gyenge és megalázható – Orbánék pedig ezt gyűlölik a legjobban.

Kirúgták az állásából azt a férfit, aki miatt sírva menekült el egy interjú helyszínéről a Tv2 riportere. Mint ahogy azt mi is megírtuk, a fideszes televízió embere az újabban fradistává vált Győzike és Curtis közötti afférról akart forgatni egy bulváros anyagot, ám amikor a megszólaltatott Újpest szurkoló Szabó Balázs arról kezdett beszélni, hogy a Gáspár Győző politikai megrendelésre csinált cirkuszt az FTC stadionjában, a Tv2 stábja kikapcsolta a kamerát.

A fideszes riporter jelezte, hogy ő nem ilyen választ szeretne hallani, ám a férfi ragaszkodott a véleményéhez,

mint ahogy ahhoz is, hogy a mobiltelefonja kamerájával mindent rögzít, ami történik. A Tv2 riporternője többször is elmondta: szeretné, ha interjúalanya kikapcsolná a kamerát és törölné a felvételt, ám Szabó Balázs erre nem volt hajlandó. Ezt követően a fideszes propagandista sírva telefonálni kezdett, majd a stábbal együtt távoztak a helyszínről. Azóta kiderült:

a Tv2 stábját megleckéztető férfit már másnap kirúgták a munkahelyéről!

Az elbocsájtás tényét Szabó Balázs telefonon erősítette meg a Nyugati Fény nevű portálnak. Mint mondta, a hivatalos indoklás szerint azért küldték el a Dunakeszi Járműjavítótól, mert „a gyárkapu előtt, munkaidőben” került szóváltásba a Tv2 riporterével. A férfi mindehhez még annyi tett hozzá, hogy volt munkahelye egy „full NER-es” cég, így nem tudja kizárni, hogy politikai okokból kellett távoznia.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!