Németországból jött a leleplezés: Orbánnak van egy titkos sz@rkenő csapata!

Fontos, hogy erről mindenki tudjon, mert bárki célpont lehet!

Lebukott Orbánék lejárató csapata! Egy izraeli cég ellenzéki emberek ellen gyártott hamis, sz@rkenő „bizonyítékokat”, majd ezek a videók a fideszes médiákhoz kerültek. A Magyar Narancs a német Reuters nyomán megírta, hogy a módszer szinte minden egyes esetben ugyanaz volt: az izraeli Black Cube magán-hírszerzőcég emberei a LinkedIn közösségi oldalt felhasználva

kamu álláshirdetéssel keresték meg a kipécézett ellenzékieket és civileket, majd a videobeszélgetéseket úgy vágták össze, hogy azok alkalmasak legyenek az illető lejáratására!

A platform egyik szakértője azt állítja, az izraeli székhelyű cég 2020 óta hamis profilok hálózatát hozta létre, és legalább 12 olyan aktivistát és újságírót vettek célba, akik kritizálták a Fidesz-kormányt.

Az állásinterjúnak hazudott beszélgetéseket a 2022-es országgyűlési választások előtt tették közzé a kormánymédiában megvágva!

A LinkedIn állítása szerint már felszámolták az álprofilokat, és a Black Cube-ot is eltávolították a felhasználók közül, azt viszont továbbra sem tudni, hogy kinek a megbízásából működött a cég. Erre természetesen a Black Cube sem válaszolt a Reutersnek, és a magyar kormány sem tartotta fontosnak kommentálni a dolgot, ahogy már többször is megakadályozta az ügyben történő nyomozást.

A Black Cube-ot már korábban is azzal vádolták, hogy beavatkozott a 2018-as magyarországi választásokba: akkor ügynökeik titokban felvették a civil szervezetek vezetőit előkelő éttermekben, és a felvételeket szintén kormányközeli lapokban tették közzé. Mindez arról arról árulkodik, hogy

Orbánék sz@rkenő csapata még a legtisztességesebb embert is be tudja mocskolni!

Bár a Black Cube most lebukott, a Fidesz bizonyára talál másik céget és másik módszert a hamis, lejárató videók gyártására. Jó hír viszont, hogy lehet ellenük védekezni.

Minden videós tárgyalás és minden találkozó előtt személyesen nézzen utána annak, aki megkeresi önt! Kérjen referenciát a korábbi ügyelektől!

Hamis weboldalt és hamis profilt ugyanis még lehet gyártani, de egy valódi cím, valódi iroda, de leginkább az üzleti múlt létrehozása már sokkal nehézkesebb. És ami a legfontosabb: soha, senkivel ne kezdjenek úgy beszélgetni, hogy nem győződtek meg az illető személyazonosságának valódiságáról! Ha pedig valaki legyintene, hogy ez rá nem vonatkozik, nagyot téved:

a 2024-es önkormányzati választás előtt bárki célpont lehet!

Hiszen senki sem tudhatja, mikor pécézik ki őt csak azért, mert ismer valakit, aki esetleg keresztbe tehet a Fidesz terveinek. Lehet, hogy erről az ismerősről csak mellékesen akarják kérdezni, de azt a pár mondatot már úgy vágja össze a Fidesz lejárató csapata, ahogy csak akarja… Szóval érdemes vigyázni.

Orbánék lejárató csapatának módszeréről a 444.hu által készített videóban is szó. A felvételt cikkünk végén 24.15-től érdemes megnézni.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!