Egyre szánalmasabb lépéseket tesznek a kormánypárti politikusok az uniós források hiányában!

Forrás: Facebook.com / Hadházy Ákos

Az Európai Unió egy árva garast sem bíz már az Orbán-kormányra, mert korábbi tapasztalataik szerint, értelmetlen és túlárazott beruházások útján ellopták a pénzt, ráadásul a jogállamisággal is hatalmas gondok vannak.

Elég ha csak a negyven centis kilátóra, a fák nélküli lombkoronasétányra, vagy azokra a rekreációs központokra gondolunk, amik idővel valamelyik fideszes otthonává váltak. Ezek tudatában érthető, hogy nem bízik az unió a magyar politikai elitben.

A választópolgároknak azonban villantani kell valamit, mintha tennének a városvezetők és kormánytagok a szavazók bizalmáért cserébe (ugyanis a krumpli hamar el szokott fogyni, amit választás előtt osztogatnak).
Uniós források hiányában azonban csak szánalmas és nevetséges beruházásokat tudnak összehozni, látványos és hangos átadóünnepség megrendezésével. Ilyen volt például, mikor Navracsics Tibor egy gyalogátkelőhelyet adott át, aztán egy csúszdát avatott fel, de Lezsák Sándor is nagy hírverés közepette adott át két fapadot Zagyvarékason.

Persze mindenki örüljön, mert épül, szépül kicsiny hazánk, elképesztő fejlesztések történnek: padavatás és zebra kialakítása.
Nyilván a Fideszes politikusok is tudják, hogy ezek nevetségesek, de ha nincs pénz mert üres a kassza és az unió se ad már forrást, akkor csak ezeket tudják felmutatni.

Így járt most Mór fideszes polgármestere is, aki egy ruhabolt előtt vághatta át a vörös szalagot,

egy olyan bolt előtt, ami Hadházy Ákos szerint nem is a kormánypárti politikus érdeme, hiszen annak létrejöttéhez az önkormányzatnak nem sok köze volt.

De fel kellett mutatni valamit, így maradt a megnyitóra való bepofátlankodás és szalag átvágás, melyet azért nem minden móri fogadott kitörő örömmel.
A közösségi oldalon találni persze olyat is, aki hálát ad ezért a remek fejlesztésért a városvezetőnek, de szép számban vannak olyanok is, akik inkább az üzletekhez való tömegközlekedési járatok sűrítését várta volna, ugyanis így elég nehezen jutnak el oda.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!