Előkerült egy 20 éves fénykép, amiről Szijjártó azt hitte, sikerült eltüntetnie – de óriásit tévedett!

Taníthatná a képmutatást a külügyminiszter!

Borzasztó kínos fénykép került elő Szijjártó Péterről. A külügyminiszter egészen idáig azt hihette, hogy sikerült a húsz évvel ezelőtt készült fotót mindenhonnan végleg eltüntetni, ám a jelek szerint egyvalaki túljárt az eszén. A Facebookra felkerült fotón az látható, hogy az akkor még ellenzéki

Szijjártó egy pár virslit eszik, így tiltakozva az ellen, hogy a baloldali kormány fejenként 7340 forintot költött egy százfős ebédre Söjtörön!

Igen, erre alapozva találta ki 2003-ban a Fidesz a „luxusbaloldal” elnevezést, miután Szijjártó Péter kiült az utcára elmajszolni egy pár virslit, azt bizonygatva: ők bizony olcsó, „plebejus kormányzásra” készülnek. Hogy mi lett ebből, azóta tudjuk.

Az egész Fidesz-kormány olyan luxusban él Szijjártóval együtt, hogy a virslizős képet jobbnak látták eltüntetni. Ám hiába, mert a fotó most újra előkerült. Íme:

1017 FB poszt Szijjarto

Kínos is lehet ezt látni annak a Szijjártó Péternek, aki 2014-ben már százmilliókért vásárolt egy luxusvillát medencével. Nézzék csak:

1017 Szijjarto villa

Ráadásul ebbe a villába a külügyminiszter sokszor még csak nem is autóval jár, hanem rendszeresen a rendőrség helikopterét veszi igénybe: ennek költsége egy év alatt sok millió forintba kerül.

1017 Szijjarto helikopterezik

Szijjártó Péter nyaralni az Adrián szokott egy luxusjachton. Ezt onnan tudjuk, hogy ott is sikerült őt lefotózni.

1017 Szijjarto jachtozik

És a virsliket sem szereti már annyira a külügyi tárca vezetője. Erről árulkodik, hogy amikor tavaly februárban Szijjártó Péter külügyminiszter mintegy 50-60 üzletemberrel együtt előbb Kairóba, majd onnan Bahreinbe repült, a közpénzből finanszírozott út során 5,5 millió forintot költöttek étkezésre és további hétmilliót fedélzeti internetelérésre. Vagyis a repülőút ára nélkül is

110 ezer forintot költöttek fejenként ételre és internetre egyetlen utazás során!

Hol van ez a 7340 forintos söjtöri ebéd árától, ami miatt a Fidesz évekig „luxusbaloldalt” emlegetett?!

1017

Arról már nem is szólva, hogy 2015-ben Szijjártó még azt is megengedhette magának, hogy az egymillió forintba kerülő zakóját, amibe még a neve is bele volt hímezve, csak úgy kidobja a kukába.

1017 Szijjarto zakojaJPG

Aki nem vak, az láthatja, hogy szó sincs „olcsó és plebejus kormányzásról”. Tizenhárom évnyi lopás után szinte minden fideszes politikus milliárdos lett. A szavazóknak pedig mostanra már a virsli is luxusétellé vált…

 

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!