Rogán rémálma valóra vált: elérte a házát az ellenállás!

Nem alhat túl jól a propagandaminiszter!

Rogán Antalt utolérte a rémálma. A propagandaminiszter sosem szerette a nyilvánosságot, igyekszik a háttérben ténykedni, miközben csöndben gazdagodik – gondoljunk csak a letelepedési kötvények ügyére, vagy az utolsó pillanatig tagadott helikopteres botrányára. Most azonban

Rogán azzal szembesült, hogy utolérte a népharag!

A NAFO, vagyis a North Atlantic Fellas Organization magyar osztagának Facebook oldalán ugyanis megjelent néhány fotó, amelyek szerint az egyik követőjük plakátot helyezett ki Rogán Antal házának ajtajára. A felirat „az állítólag tanuló korában sem közkedvelt Rogán Antalt ábrázolja a náci politikus Hermann Göring, a Harmadik Birodalom második embere, elítélt háborús bűnös mögött. A kép fölött Göring mondatai olvashatók, melyeket a nürnbergi pere során jegyeztek fel. Íme:

1014 Rogan hazan plakat

A plakáton idézett szöveg Göringtől szó szerint ez: „Természetes, hogy az emberek nem akarnak háborút. Miért akarná a szegény parasztgyerek az életét kockáztatni egy háborúban, ahonnan a legjobb esetben egyben térhet haza, hogy továbbtúrhassa a földet? Természetes, hogy az egyszerű ember nem akar háborút, se Oroszországban, se Angliában, se Amerikában, és ebből a szempontból Németországban sem. Ez érthető. De

végül is egy ország vezetői mutatják meg az utat és mindig könnyű dolog a népet rávenni, hogy együttműködjön,

függetlenül attól, hogy az egy demokrácia, egy fasiszta diktatúra, egy parlament vagy egy kommunista diktatúra.

Akár van beleszólása, akár nem, a népet mindig rá lehet venni, hogy azt tegye, amit a vezetői akarnak. Nagyon könnyen.

Nem kell mást tenni, mint azt mondani nekik, hogy megtámadták az országukat, a pacifistákat pedig megbélyegezni, hogy nem elég jó hazafiak, és ezért veszélybe sodorják az országot.

Ez a világon mindenütt kiválóan működik.”

Nem Rogán háza az első, amelyet NAFO Hungary valamelyik szimpatizánsa célba vett. Nemrég mi is hírt adtunk arról, hogy Szijjártó Péter külügyminiszter házának kapuját is hasonló módon dekorálták ki Sztárin arcképével, illetve egy tőle származó idézettel. „Rogán Antal legkésőbb ma megtudta, hogy sokan átlátnak a propagandagépén!” – írja posztjának végén a NAFO Hungary.

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!