Elgurult Varga gyógyszere – Rengeteg pénzt vert el a Sámándobra!

Fotó: Tóth Gergő - Népszava

Európa-rekorder infláció, nincs pénz a pedagógusok béremelésére, iskolaépítési programokat kaszáltak el, azonban a kormánynak fontos pénznyelő beruházások tovább folytatódnak.

Ilyen például az a projekt, melyet most Varga Mihály éltetett a közösségi oldalán. A pénzügyminiszter szerint örvendetes hír, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben is lassan elkészül a Sámándob, aminek befejezésére további 270 millió forintot csoportosított át, így a milánói világkiállításról megmaradt pavilon újbóli felépítésére,

már sikerült 4 milliárd forintot elverniük!

Hadházy Ákos a beruházással kapcsolatban kiemeli, hogy „a dilettáns pénzügyminiszter városában”, Karcagon készülő projekt vasszerkezete évekig rozsdásodott egy gyártelep udvarán, a faanyagot pedig haza sem hozták a kiállításról, így annak újbóli felépítése hatalmas megterhelést jelent a költségvetésnek.

Először 2,6 milliárdot szántak a Sámándob felépítésére, aminek költsége előbb 3,7 milliárdra, majd most 4 milliárdra ugrott fel, azonban a 8 éve húzódó projekt, még mindig nem ért a végére.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!