Elgurult Bencsik gyógyszere – Botrányos kijelentést tett a kormánypárti propagandista

Forrás: YouTube.com

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, előkerült egy 2019-es svéd videó, amiben az Orbán-kormány antidemokratikus rendszerét mutatták be.

Ennek kapcsán kezdett el fröcsögni Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője a Sajtóklub műsorában. A kormánypárti propagandista például olyanokat mondott, hogy a svédeknek „nem szabad puskát adni a kezükbe, képzeljétek el, hogy elkezdik használni. Nem lehet tudni, kire fognak lőni.”

Bencsik szerint komolyan meg kellene fontolni, hogy tagjai maradjanak-e a svédek az Európai Uniónak, mivel azok „rosszindulatú butasággal” legyártottak egy „propagandafilmet”.
[Érdekes, hogy nem voltak hasonló gondolatai Bencsiknek, mikor a magyar kormány unió-ellenes kisvideói futottak.]

„Nem szabad beereszteni a svédeket a NATO-ba, és nagyon meg kéne fontolni, hogy tulajdonképpen mi keresnivalója van egy ilyen ostoba, rosszindulatú, beteg országnak az Európai Unióban?”

– tette hozzá a Demokrata főszerkesztője a 444.hu közlése szerint, aki amúgy azt is kijelentette, hogy ha Svédország „lediktatúrázhatja” Magyarországot, akkor „nekünk pedig jogunk van azt mondani, ti svédek idióták vagytok… agyilag sérült idióták”.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!