Ez Magyarország: Orbán bármit megtehet, következmények nélkül!

Forrás: Facebook.com / Orbán Viktor

Lezárta a Budai Központi Kerületi Bíróság Hadházy Ákos ismételt felülbírálati indítványát, amit Orbán Viktor olaszországi magánútja miatt kezdeményezett!

Mint ismert, Orbán Viktor február végén Kairóba utazott hivatalos céllal, azonban a látogatást követően a Honvédség gépe nem Budapestre, hanem Pisába repült.

Ez az adófizetőknek az ellenzéki politikus szerint nagyjából 4 millió forintjába került!

Havasi Bertalan sajtófőnök elárulta, hogy a miniszterelnök magánprogramon vett részt, Hadházy szerint ez pedig kimeríti a hivatali visszaélés fogalmát, ezért feljelentést tett.

Az ügyet előbb az ügyészség „vizsgálta”, mely megállapította, hogy „hivatali visszaélés sem a miniszterelnök, sem pedig más személy részéről nem valósult meg, egyedül a Magyar Honvédség, mint vagyonkezelő felelőssége vizsgálható, de az is csak költséghatékonysági szempontból.”

A 444.hu közlése szerint ezt a független képviselő nem fogadta el, ezért felülvizsgálati kérelemmel fordult a bírósághoz, mely most kimondta, hogy nem történt visszaélés, szerintük is rendben van, hogy Orbán magáncélra használta a honvédségi repülőt!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!