Kövér sértett kisgyerekként vergődött Bayer műsorában!

Kövér László oldala / Facebook

Kövér László volt a vendége Bayer Zsolt HírTV-s műsorának, melyben a házelnök a küszöbön álló NATO-bővítés ellen szólalt fel.

Kövér a kormánykommunikáció friss csodafegyverét vette elő, melyet újabban a svéd NATO-csatlakozás ratifikálása ellen használnak. Ez egy 2019-es svéd tananyagként megjelölt videó, melyben a NER aljas húzásain keresztül mutatják be a magyarországi demokrácia hanyatlását [Népszabadság bezárása, CEU elüldözése] – erről ide kattintva olvashatnak bővebben.

„Azt gondolom, hogy egy olyan szövetségesre nekünk nincsen szükségünk, amelyiknek az a véleménye rólunk, meg a mi hazaszeretetünkről, amit ez a kis film tükröz.

Tehát mit keresünk mi egy szövetségben? Tehát valaki nincs a helyén.” – mondta a 444.hu közlése szerint Bayernek a videó kapcsán a házelnök, aki itt nem állt meg, további aggályokat vetett fel a svédekkel kapcsolatban.
Kövér szerint az is hatalmas probléma az északi országgal kapcsolatban, hogy ők még a saját hazájukat is gyűlölik:

„Amit csinálnak a svédek a saját hazájukkal, abból egyenesen következtethető az, hogy ők nem szeretik a hazájukat, sőt, szabályosan gyűlölik, mert hogyha nem gyűlölnék, akkor nem tennék tönkre.”

Bár az a műsorból nem derült ki, hogy ezt a házelnök mire értette, de Kövér szerint ez is egy erős érv amellett, hogy Magyarország ne szavazza meg a svéd NATO-kérelmet.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!