Idegen érdekek szolgálatában a magyar kormány!

Fotó: Népszava

Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője a közösségi oldalán számolt be arról az elképesztő esetről, melyben török testőrök bántalmaztak egy magyar állampolgárt, a Fidesz-kormány pedig mindezt szó nélkül hagyja!

Kinek kellene megvédenie a magyar embereket, ha nem a magyar kormánynak? – teszi fel a kérdést az ellenzéki politikus, aki szerint ez a mostani eseti is azt bizonyítja, hogy Magyarország már nem jogállam!

A Fidesz-kormány ugyanis előbbre helyezi az idegen érdekeket, mint a magyar emberek szolgálatát!

Az eset részleteivel kapcsolatban Tóth leírja, hogy a bántalmazott férfi elmondása szerint a külföldi testőrök földre vitték, a hátába és veséjébe térdeltek, a kezét hátra csavarták és fájdalmat okoztak neki, miközben szidalmazták és azzal fenyegették, hogy megölik. A férfit végül a Terrorelhárítási Központ munkatársainak és a rendőröknek kellett kimenekíteniük, mert már ők is az emberi életet veszélyeztető helyzetnek értékelték a szituációt.

Bár az esetről felvétel nem készült, azt ki kell emelni, hogy a férfi elmondásait a rendőrség nem cáfolta meg!

A Budapesti Rendőr-Főkapitányság határozata szerint, az, hogy Erdogan török elnök testőrei letepertek egy véleményét kifejező magyar állampolgárt, nem tekinthető „az általánosan elfogadott társadalmi normákkal és az együttélés szabályaival történő nyílt szembehelyezkedésként”.
A rendőrség szerint tehát nem közvádas bűncselekmény, hogy a török államfő testőrei a magyar államalapítás ünnepén magyarokat vernek Budapesten – emeli ki bejegyzése végén Tóth Bertalan.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!