„Lebukott a felcsúti bojler” – Nekiment Orbánnak az ismert humorista!

Forrás: YouTube.com / Somogyi András

Somogyi András legújabb videójában sem kíméli a kormány és a NER-elit tagjait, egyedi stílusában elemzi ki a hét legfontosabb híreit!

A humorista felidézi Orbán korábbi rádióinterjúját, amiben a miniszterelnök arra kérte a minisztereket, hogy a nehéz gazdasági helyzetre való tekintettel, ne menjenek külföldre nyaralni, azonban most kiderült, hogy mindezt azután mondta, hogy ő hazatért horvátországi nyaralásából!

Az előkerült felvétel lebuktatta Gulyás Gergely hazugságát is, aki egy korábbi kormányinfón azt mondta, hogy a miniszterelnök még nem volt nyaralni! Ezzel szemben az igazság az, hogy Orbán „Schmidt Marcsi” lányának luxusvillájában üdült.

„Igen, nyaralni voltam. Lebuktam. Hazudtam!”

– utánozza Somogyi a kormányfőt, aki szerint más országban ilyen esetben lemondana a miniszterelnök, de „NERniában” ilyen biztosan nem fog bekövetkezni.

A humorista új videójából kiderül, milyen feltételek teljesítése után léphet be valaki az ország vejének, Tiborcz Istvánnak az elit klubjába, illetve kiderül az is, hogy hol van az adófizetők pénze!
Somogyi András új videóját itt tudják megnézni:

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!