Szijjártó Pétert félszáz TEK-es sem tudta megvédeni!

Úgy helyretették, hogy a kertajtó adta a másikat!

Csődöt mondott a TEK Szijjártó Péter védelmével. Mint köztudott, a külügyi tárca vezetőjének épségére és nyugalmára 52 kommandós vigyáz évente nettó 500 millió forintért, ám valakinek mégis sikerült túljárnia az eszükön: ugyanis

valaki Sztálin fotóját ragasztotta Szijjártó Péter dunakeszi családi házának kapujára!

Az akcióról hírt adó Facebook bejegyzést a 444.hu vette észre, így ők közölték először azt is, hogy a szovjet diktátor képe mellett a következő idézet olvasható: „Mi a béke mellett vagyunk és a béke ügyét védjük! J. V. Sztálin”

0907 Szijjarto Sztalin

A fotókat közzétevő oldal a posztolók állítása szerint a North Atlantic Fellas Organization magyar osztaga, Szijjártó kapuját pedig az egyik követőjük dekorálta ki. A bejegyzés alatti kommentekből az is kiderül, hogy

azért gyalázzák Szijjártót, mert nem tiltakozott az ’56-os forradalom hőseit fasisztának nevező új orosz tankönyv ellen!

A Facebook oldal fenntartói köszönetet mondanak a bátor akcióért, ami szerintük abban segít, hogy  „hadd lássa mindenki, hogy olyan ember lakik ott, aki már talán a Szovjetunió csatlósainak ünnepeit is szívesebben üli meg, mint az igazi magyar ünnepeket”.

Arról egyelőre nincs hír, hogy az eset után a magyar külügyminisztert utolérte-e a kapunyitási pánik.

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!