Szánalmas – Gyáván megfutamodtak Orbán emberei!

Az ellenzék kezdeményezte az Országgyűlés Népjóléti Bizottságának ülését, melyen a nemrég napvilágra került lélegeztetőgép-ügyről tárgyaltak volna a képviselők.

Az ellenzéki politikusok a 300 milliárdos ügylettel kapcsolatban szerették volna meghallgatni Pintér Sándort,

azonban a belügyminiszter és a kormánypárti képviselők is a gyáva megfutamodás eszközéhez nyúltak, ugyanis nem mentek el a meghallgatásra!

Az ülésen arról szerettek volna tájékoztatást kapni Pintértől, hogy felelősségre kívánnak-e vonni valakit azért, mert 300 milliárd forintot költöttek olyan használhatatlan lélegeztetőgépekre, melyek valószínűleg három éve egy raktárban porosodnak.

Mint arról korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk, a Transparency International derítette ki két év pereskedés után, hogy a kormány csúfosan felsült, egyetlen lélegeztetőgépet sem tudott eladni abból a 17 ezerből, melyeket a koronavírus-járvány idején szereztek be Kínából.
A szervezet már akkor kiemelte, hogy a jövőben sem várható bevétel a gépek eladásából, ugyanis az Országos Kórházi Főigazgatóság később sem tervezi egyetlen lélegeztetőkészülék értékesítését sem – írta meg a 444.hu.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!