Orbánék forradalomba hergelik az országot egy gimnazista tankönyvvel!

Ettől kinyílik a bicska mindenki zsebében!

Egy négytagú magyar család egész hétre be tud vásárolni 18 900 forintból, 9600 forintból mennek moziba, amiben már a popcorn is benne van, 30 ezer forintot utalnak a nagyszülőknek, és hó végén még szusi étterembe is elmennek 29 ezer forintért! Kapaszkodjanak meg:

ez az őrültség a 12-ikes gimnazisták tankönyvében szerepel, emiatt őrjöng most az egész internet! Itt van, nézzék meg:

0905 Tankonyv

 

Igen, a fideszes propaganda szerint ezek egy átlagos magyar család havi kiadásai, vagyis Orbánék szerint így élnek az emberek. A Fidesz-kormány azt tanítja a lassan szavazókorba lépő fiataloknak, hogy az anya 46 ezer forinttal többet keres, mint apa, a gázszámla csak 18 ezer forint és a havi tankolás is megúszható 19 ezer forintból. Ha pedig a 18 900 forintos heti bevásárlást nézzük, akkor

Orbánék szerint egy négytagú család napi 2700 forintból jól tud lakni!

Tekintve, hogy reggelire egyetlen péksütemény ára is 400 forint körül van, estére már az egy-két parizeres zsemle fejenként is elég neccesen jön ki még úgy is, hogy a gyerekek a menzán ebédelnek, anya és apa pedig egyszerűen végigkoplalják a napot.

Orbánék szerint hó végén egy átlagos magyar család 19 800 forintért vásárol egy powerbankot – és még így is marad csaknem 12 ezer forintjuk a következő hónapra!

Hasonlóan bicskanyitogató táblázat található a 8. osztályosoknak készült Általános állampolgári ismeretek című tankönyvben, amelyben

egy öttagú család egész havi élelmiszer-vásárlása csak 91 ezer forint – vagyis egy főre napi 606 forint jut ennivalóra! Böngésszék át, íme:

0905 Tankonyv 2

Ebben a tankönyvben már a maximumra pörgetik a fideszes propagandát, hiszen a lista végén azt kérdezik a diákoktól: „Mennyi lesz a háztartás összes megtakarítása hónap végén?” Amiből persze csak annyit kell megjegyezni, hogy a magyar családok hónap végén még félre is tudnak tenni!

Nem tudni, hogy kiket bízott meg a Fidesz, hogy ilyen valóságtól elrugaszkodott számokat írjanak a tankönyvekbe, de a dühös és megdöbbent reakciók alapján úgy tűnik,

Orbánék forradalomba akarják hergelni az országot!

0905 Poszt 00

0905 Poszt 0

0905 Poszt 1

0905 Poszt 2

0905 Poszt 3

0905 Poszt 4

0905 Poszt 5

Lehet, hogy pont ez a tankönyvi példa lesz az a bizonyos utolsó csepp a pohárban, amitől az emberek többsége rádöbben, mennyire átveri őket a Fidesz, és a valóság elsöpri a népbutító hazugságot?

 

 

 

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!