Ismét lecsapott a humorista a kormány tagjaira!

Forrás: YouTube.com / Somogyi András

Somogyi András nagyon a bögyében lehet már a kormánynak, ugyanis hétről hétre új videóval jelentkezik, melyben a legfontosabb eseményeket elemzi ki egyedi stílusában.

Ezúttal a humorista azzal a sokakat felháborított hírrel kezdi, hogy a magyar kormány 100 ezer forint iskolakezdési támogatást adott a diákoknak, valamint, hogy Semjén Zsolt félmilliárd forint értékben még iskolabuszokat is beszerzett.

Na most sivalkodjatok libsik! – jelenti ki Somogyi, majd hozzáteszi, hogy mindez nem Magyarországon történt, hanem erdélyben!

A humorista szerint míg Orbánék a külhoni szavazatokért cserébe ilyen bőkezű adományokkal kenyerezik le az erdélyi magyarokat, addig mi idehaza 16 ezres tanárhiányt kaptunk tőlük.

A videóból az is kiderül, hogy miért bölcs az AliExpressről rendelt felcsúti Deák Ferenc, milyen színdarabot rendezett Orbán, milyen véleménye lehet egy átlagos Fidesz-szavazónak, és, hogy mi a véleménye Somogyinak arról az orosz tankönyvről, melyben 56-ot gyalázzák. A teljes videót itt tudják megnézni:

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!