Mi van???!!! Elrettentő erejű katonai egységet hoznak létre Orbánék!

Ettől tényleg mindenki kussolni fog!

Elrettentő erejű, új magyar haderő születik – mondta pár napja a magyar honvédelmi miniszter és most kiderült, hogy egyáltalán nem a levegőbe beszélt. Szalay-Bobrovniczky Kristóf ugyanis bejelentette:

újra lesz huszáregység a magyar honvédségben!

Ez jelenti tehát többek között azt a „példátlan haderőfejlesztést”, amit a miniszter augusztus 20-i beszédében ígért. A politikus az új csapásmérő egység felállításáról Nyíregyházán, a 18. Nyíregyházi Huszártalálkozó megnyitóján beszélt, kiemelve: a magyar nemzet egy egész csapatnemet adott a világnak, ám

„a szocializmus és a kommunizmus pusztítása miatt” a magyarok elfelejtették a huszárság intézményét.

Holott a honvédelmi miniszter szerint „a magyar huszár kreatív, eszes, gyors, öntevékeny, bátor, büszke és magabiztos.”

Ezek pedig nemcsak katonai erények, hanem ma a nemzetek közötti versenyképesség alapját jelentik – fogalmazott Szalay-Bobrovniczky Kristóf, egyértelművé téve:

a huszárok versenyképessé teszik Magyarországot!

Ezért a honvédelmi tárcánál úgy döntöttek, hogy hamarosan „ismét lesz modern, nem lovasított, fontos harcfeladatot ellátó huszáregység a Magyar Honvédségben.”

Kétségtelen, hogy a magyar kormánynak ez a bejelentése új fejezetet nyit a világpolitikában, mivel megvalósul az, amit a honvédelmi miniszter már régóta ígér:

ettől a magyar csapásmérő egységtől valószínűleg minden ország rettegni fog!

Persze, biztosan lesznek páran, akik szerint mindez csak a valóságot megerőszakoló fideszes őrültség, és aki ilyet mond, annak a bolondok házában lenne a helye, nem pedig a miniszteri bársonyszékben – de ne legyünk kishitűek! Magyarországot igenis világhatalommá teszik a huszárok, hamarosan miénk lesz egész Európa, és jövőre kivont karddal vágtathatunk majd Washinton és a Fehér Ház ellen úgy, ahogy azt a grazi hadműveleti központból a vezénylő tábornok parancsolja!

0826 Orban Napoleon

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!