Félelmetes, mit művelt Mészáros Lőrinc a feleségével!

A múltból került elő a bizonyíték.

Mintha agymosáson esett volna át Várkonyi Andrea, amióta hozzáment Mészáros Lőrinchez! A milliárdossá vált gázszerelő ugyanis a jelek szerint teljesen megváltoztatta, a saját képére formálta a szőke műsorvezetőt. Az erről szóló bizonyíték a múltból került elő: egyik posztjának tanúsága szerint

két éve Várkonyi Andrea még nevetett azon, hogy ő luxushajón urizáljon!

A bejegyzést Hadházy Ákos ellenzéki képviselő vette észre és tette közzé a saját Facebook oldalán. Eszerint Várkonyi Andrea 2021. szeptember 16-án még szó szerint ezt tette ki a közösségi oldalára: „Exkluzív lánybúcsú egy balatoni luxusvitorláson?!? Tessék?? Tényleg ennyire nem számít már a valóság? Még mindig meglep a bulvársajtó kreativitása. A tisztánlátás kedvéért: volt lánybúcsú, de nem egy luxusvitorláson, hanem egy barátnőm lakásának teraszán, öt civil barátommal, akikkel egy vacsora mellett, meghitt hangulatban töltöttük az estét.

Tudom, sokkal unalmasabb, mint a riói karnevált idéző luxushajó, de akinek ez csalódás, az írjon inkább regényt.”

0824 Varkonyi poszt

Várkonyi Andrea tehát két éve, közvetlenül az esküvője előtt még kinevette azokat, akik azt feltételezték róla, hogy luxuskörülmények között hajókázna. Ehhez képest mostanra elég jól hozzászokott, hogy

egy 27 milliárdos luxusjachton utazgatva, milliókért vásárolt Dior ruhában látogassa végig a francia Riviéra legdrágább városait.

Mindez kétségtelenül Mészáros Lőrinc hatása, akinek a jelek szerint két év alatt sikerült jelentősen átformálnia felesége gondolkodását. A változások azonban ezzel még nem értek véget:

Várkonyi Andrea már Mészáros Lőrinc gyerekeit és unokáit is a sajátjának tekinti.

Amikor ugyanis a Blikknek nyilatkozva az adriai luxushajózásukról beszélt, szó szerint így fogalmazott: „néhány napot ezen a hajón voltunk a gyerekeinkkel és az unokáinkkal.”

Úgy látszik, nem lett igazuk azoknak, akik azt gondolták, hogy a milliárdossá vált gázszerelő és a művelt műsorvezető házasságában utóbbi lesz az, aki majd hatással lesz a másikra. Az elmúlt két év alatt inkább Várkonyi Andrea idomult hozzá Mészáros Lőrinchez.

 

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!