Rémület a Fideszben – belülről fenyegetik Orbán rendszerét!

A szálak a miniszterelnökhöz vezethetnek!

Konkrét neveket fog mondani a Fidesz körül korrupciós ügyekkel kapcsolatban Orbán Viktor egyik régi harcostársa. Pesty László kormánypárti filmes – ahogy azt mi is megírtuk – először Tusványoson jelentette ki:

egy Fideszhez közeli klán tagjai  lopással, csalással, zsarolással szerzik a vagyonukat – ez a Lölő jelenség.

Pesty azóta is folyamatosan nyilatkozik erről, nemrég például azt mondta: a NER-lovagok késsel-villával enni nem tudó, alany-állítmányt egyeztetni nem tudó tagjai megaláznak, kisemmiznek tisztességes, igyekvő, tehetséges vállalkozókat. Legutóbb a Népszava készített vele videós interjút, amelyben

a fideszes filmes kijelentette: egy hónap múlva már konkrét neveket is fog mondani!

Mindezt azután mondta, hogy a riporter megkérdezte, miért mindig csak általánosságokban beszél, konkrét nevek helyett csupán egy jelenséget említve. Pesty erre kijelentette: nagyon figyel arra, hogy soha ne mondjon olyat, ami peresíthető, de nagyjából egy hónap múlva már nevekről is fog beszélni.

Mindez azért figyelemre méltó, mert ez az első alkalom, hogy a Fidesz körein belül valaki ilyen nyíltan betámadja Orbán Viktor korrupt oligarcháit. Nem kizárt, hogy ezekben a napokban

a Fideszben rémülten találgatják, kiről mi derülhet ki.

Pesty László persze folyton azt hangoztatja, hogy ő csak „a Fidesz megtisztulását” szeretné elérni, hogy visszaadja a nemzeti oldal becsületét, de ne legyenek kétségeink, hamarosan eljön a pillanat, amikor szembesülni fog azzal:

amit ő Lölő-jelenségnek hív, az valójában Orbán Viktor korrupcióra épülő rendszere!

Azt persze még nem tudni, hogy Pesty Lászlóval miként jön majd szembe a valóság. Az enyhébb változat az, hogy csöndben leállítják, de az sem elképzelhetetlen, hogy a fideszes propaganda ellenséget csinál belőle. Egy biztos: azt nem fogják neki megengedni, hogy elkezdjen konkrét neveket mondani. Ebben az esetben ugyanis a szálak Orbán Viktorhoz vezetnek, ez a szervezet ugyanis az ő klánja.

A Pesty Lászlóval készített Népszava-interjú egy részletét cikkünk végén nézhetik meg.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!