Törölhetik Somogyi videóját, melyben keményen beszól több kormánytagnak is!

Új, heti aktualitásokat feldolgozó videójában, Somogyi András górcső alá veszi a ferencvárosi pad históriáját, Szájer esetleges visszatérését, valamint az M6 autópálya nevetséges ügyét.

Az ismert humorista első témája a IX. kerület színváltós padja, melyről mint mondja, hosszú idő után az első olyan téma, ami eléri az emberek ingerküszöbét, “mert itt csak migránsokkal és melegekkel lehet riogatni”.

“De az, hogy megfizethetetlenek az élelmiszerárak, hogy nevetségesek a fizetések és a nyugdíjak, hogy ellopják a gyereked jövőjét, hogy egy nemzet helyett csak az Orbán család és a haveri köre gazdagszik, hogy fák helyett kínai akkumulátorgyárak nőnek, és, hogy mi lettünk a nyugat elszigetelt, háború párti leprásai, Putyin seggnyalói, az bezzeg senkit nem érdekel” – fejti ki véleményét Somogyi, aki szerint amíg a pad színén vitatkozik a társadalom, addig a hatalom nyugodtan dől hátra.

“Ez a pad tökéletesen szimbolizálja a jelenlegi Magyarországot!”

Somogyi új videójában beszél arról is, hogy Deutsch Tomi, a NER porszívója szerint Szájer Józsefnek már újból játékban kéne lennie:

“Amúgy, hogy képzelte el a Deutsch Tomi Szájer Józska visszatérését? Ott fog ülni a Parlamentben lefóliázva csóri Józska?” – teszi hozzá a humorista, arra utalva, hogy a kormány melegellenes törvénye miatt, egyre több könyvet, köztük a Harry Pottert is lefóliázzák a Libri könyvesboltok.

Hogy mi mindenről osztotta meg egyedi stílusban gondolatait Somogyi András, azt itt tudják megnézni:

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!