Beindult a fideszes dilivonat: Bödőcs kitalált egy hülyeséget, Kövér László pedig bejelentette, hogy megcsinálják!

Óriási baj lehet az államkassza körül, ha már így akarják elterelni a figyelmet.

Úgy tűnik, nincs akkora baromság, amit a Fidesz ne lenne képes komoly arccal megcsinálni. A hvg.hu ugyanis észrevette, hogy

Kövér László lenyúlta, a Fidesz pedig valóra váltja Bödőcs Tibor egyik poénját!

A humorista hat évvel ezelőtt az egyik Londonban forgatott videójában felragasztotta Kövér László bajuszát és fideszes politikusként bejelentette, hogy a kormány Nemzeti Maradási Irodát hoz létre. A londoni Piccadilly Circus kivetítőiről üzente, hogy „Gyere haza, fiatal!”, mert „itt jut a legtöbb stadion egy Nobel-díjasra.” Nézzék, meg Bödőcs videóját, íme:

Hat éve ez csak egy jó poénnak tűnt, de a Fideszben nagyon elgurulhatott a gyógyszer, mert a paródiából valóságot csinálnak! A Kövér László bajuszát felragasztó Bödőcs Tibor humoristát lemásolva most maga az igazi

Kövér László abszolút komolyan bejelentette: a Fidesz-kormány hazaváró Irodákat hoz létre!

Az Országgyűlés elnöke az AzÜzlet.hu számára adott exkluzív interjúban arról beszélt, hogy a Hazaváró Irodák új lehetőséget nyitnak a diaszpórából visszatelepülők segítésére. Kövér szerint ezek az intézmények egyablakos ügyintézést biztosítanak minden hazatelepüléshez szükséges ügyben. Ezek után nem mondhatunk mást:

aki kíváncsi, mire készül még a Fidesz, nézze Bödőcs Tibor videóit!

Persze, komolyra fordítva a szót, azt valószínűleg a Fideszben is pontosan tudják, hogy a hazatelepedéshez nem irodák kellenek, hanem egy valamennyire működő ország alacsonyabb inflációval, normális egészségüggyel és minőségi oktatással. A dolog magyarázata inkább az lehet, hogy a hazaváró irodák híre csak egy gumicsont a népnek.

Óriási baj lehet az államkassza körül, ha Orbánék már ilyen nyilvánvaló hülyeségekkel akarják elterelni az emberek figyelmét!

Egyébként Bödőcs másik videóját a Nemzet Maradási Irodáról cikkünk végén nézhetik meg:

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!