Iszonyú alázást kapott Rákay Philip: „Kálmán, rászoptad magad a közpénzfütyire!”

Ott ütötték meg a fideszes influenszert, ahol a legjobban fáj neki.

Óriási botrányt kavart Rákay Philip azzal a hazugságával, amit a Nagy Ervinnel folytatott üzengetéseinek egyikében elejtett. Az történt ugyanis, hogy egy Facebook bejegyzése végén

Rákay Philip azt hazudta, hogy a Schilling Árpád színész-rendező és felesége, Sárosdi Lilla színésznő egy franciaországi kisboltban dolgoznak árufeltöltőként!

A megvetéstől és lenézéstől csöpögő állításból azonban egy szó sem igaz. Legelsőként ezt Gryllus Dorka színésznő mondta el egy videóban, amelynek szöveges részében felsorolta azokat a városokat, ahol Árpád Schilling rendezett az elmúlt években. Gryllus Dorka hozzátette: Sárosdi Lilla öt színházi projektben vett részt, négy különböző társulattal. A színésznő szerint legyünk büszkék rájuk és ezt javasolta Rákay Philipnek is. Íme az erről szóló videó:

.

A közpénzes milliárdokkal kitömött fideszes influenszer hazugsága körül aztán egyre nagyobbra dagadt a botrány. Többek között Bálint Natália operaénekesnő is megszólalt egy Facebook videóban, ám Rákay körei ezt nagyon hamar eltávolíttatták. A művésznő azonban nem nyugodott ebbe bele és egy új élő bejelentkezést készített, amin

úgy megalázta Rákay Philipet, hogy a fal adta a másikat!

A videóban ugyanis Rákay legérzékenyebb pontjára ütött: a névre, amit használ. Bálint Natália szerint az, hogy a fideszes influenszer Kálmán létére Philipnek hívatja magát, azt mutatja, hogy mennyire nincs rendben önmagával. Az operaénekesnő szó szerint ezt mondta: „Azért szorul erre az iszonyatos sok bődületes baromságra, amit csinál, meg előad, mert gyűlöli magát. Önmagát gyűlöli. Nem titeket, nem minket, nem a művészeket: önmagát gyűlöli, önmagát tartja kevésnek. De hát kedves Kálmán, attól, hogy Philipnek hívatod magad, te még nem leszel amerikai!

Attól, hogy rászoptad magad a közpénzfütyire, nem leszel sem művész, sem tehetséges!

Attól, hogy a jobbágyok – akiket nyomorban tartotok azért, hogy ne jussanak tovább a kertkapunál, az agyuk se jusson tovább a propagandánál – megsüvegelnek, attól még nem leszel arisztokrata!”

Bálint Natália azt is megüzente Rákay Kálmánnak, hogy ezt a videóját is levetetheti, de ezzel nem fogja tönkretenni. „Attól még koncertezem a nagyvilágban, színházban játszom Stuttgartban… mit mondjak még? És ehhez nekem nem kellett közpénz!” Az operaénekesnő végezetül elárulta: nagyon sok művész azért dolgozik külföldön, mert „Magyarországon Rákay úr és a többiek lettek a kultúra.”

A művésznő videóját cikkünk végén nézheti meg teljes terjedelmében. Érdemes megosztani, amíg ezt is el nem tüntetik…

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!