Karácsony nagyon kiosztotta Orbánékat! „Ha elvakult lennék, azt mondanám: Legyetek minél sötétebbek, annál kevesebben szavaznak rátok!”

Miért kell mindent szétcseszni? – szedte szét a Fideszt főpolgármester.

„Suttyóság, rosszindulat és károkozás: Fidelitas a neved.” Így kezdi Karácsony Gergely azt a posztot, amiben úgy kiosztja a fiatal és öregedő fideszeseket, hogy azok valószínűleg csak néznek. A főpolgármester arról ír, hogy amikor leleplezték a felújított Corvin Áruház homlokzatát, néhány fidelitasos egy molinóval és szövegek bömböltetésével próbálta megzavarni az eseményt. Karácsony szerint ez még nem volna hír, de megmutatott egy fotót, amelyen az látható, hogy

az ifjú fideszesek letaposták a Blaha Lujza tér frissen ültetett köztéri virágait!

0607 Fidelitas rongalas

Karácsony arra is emlékeztet, hogy a Fidelitasnak volt már hasonló akciója, amikor „tarra vágtak egy vadvirágos rétet, vagy cserepes növényeket rohasztottak a Clark Ádám téren.”

Most azokat a virágokat pusztították el, amikről a saját propagandájuk azt harsogja, hogy nem is léteznek.

„Miért kell mindent szétcseszni?”

– kérdezi erre teljesen érthető indulattal a főpolgármester, majd így folytatja: „Hova lehet még süllyedni? Nem veszik észre, hogy ezzel nem megvédik, hanem tönkreteszik a hazájukat és a városukat? Ha én is olyan önző és elvakult lennék, mint ők, azt mondanám, csináljátok csak,

legyetek minél sötétebbek, annál kevesebb budapesti szavaz rátok.

De csak szomorú vagyok.” – zárja Budapest főpolgármestere a bejegyzését, amelyet teljes terjedelmében cikkünk végén olvashatnak el.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!