Őrjönghet Orbán csivavája erre az üzenetre: „Nem Kálmán, nem adjuk oda Magyarországot!”

A nevét is szégyellő fideszes tátott szájjal rohant be az erdőbe!

Óriási alázást kapott Orbán Viktor embere! Rákay Kálmán – aki oly nagyon magyar, hogy a Philip nevet használja – ugyanis jól megfizetett propagandistaként belekötött a pedagógusokat támogató Nagy Ervinbe. Ugyanis

a színész nemrég azt mondta: a tanárok státusztörvénye miatt Párizsban már égne az egész város.

A fideszes megmondó ember erre reagálva a Facebook oldalán nagyokosnak nevezve a színészt azt írta: a tanárok tüntetése csak „politikai blöffakció”, és azt is javasolta Nagy Ervinnek, hogy ha nem tetszik az, ami itt van, költözzön ki Párizsba, ahol árufeltöltő lehet egy helyi kisboltban. Nagy Ervin erre pár nappal később olyan alázást osztott ki válaszul, hogy valószínűleg

Rákay Kálmán azóta is őrjöng, hiszen például Orbán csivavájának nevezték!

A színész azzal kezdi a szintén közösségi oldalán írt válaszát, hogy Rákay csak a Facebook biztonságában ilyen harcis, pedig akár szóban is beszélhettek volna, mert pár nappal korábban elmentek egymás mellett az utcán.

Nagy Ervin erről így ír: „Akkor érdekes módon tovább vonultál, mint Gőgös Gúnár Gedeon.

Úgy viselkedtél, mint az egyszeri csivava, aki a gazdi kezében veszettül csahol, ám mihelyt a flaszter valóságára kerül, ijedtében maga alá piszkít.”

A színész azzal folytatta, megérti, hogy kiállásuk a pedagógusokért és a diákokért „csípi” Rákay szemét, aki számára felfoghatatlan a szolidaritás abból a székből, ahol

„reggelente eldöntöd, hogy melyik arany színű merciddel – mert ugye kettő is van – indulj el naponta milliókért »tanácsot adni«.”

Ám ezzel Nagy Ervin még nem fejezite be Rákay Kálmán alázását, sőt: még csak ekkor kezdi. Például azt írja: megérti, hogy a fideszes influenszernek keménykednie kell vele, hiszen

Rákay Kálmánt még a sajátjai is kiröhögik a háta mögött,

amiért késsel-villával eszi a szőlőszemet, miközben játssza a kíméletlen megmondó fiút. Nagy Ervin azt is leírta, hogy pontosan tudja, mit tenne a Fidesz ellenzékével Rákay:

„Szíved szerint újranyitnád nekünk Recsket, vagy elküldenél minket Szibériába, amiért van gerincünk meg szívünk.”

Ezt követően a színész a fideszes megmondó ember szemére veti, hogy száműzték Magyarország legtehetségesebb színházi rendezőit és nullára írták a magyar filmkultúrát. Ennek az eredménye az lett, hogy Rákay „Aranybulla címen összehozta az elmúlt 30 év legnagyobb buktáját.” Nagy Ervin mindezt így összegzi: „Értem én, hogy feszült vagy, hisz alkotni vágytál, de elbuktál. Megmérettél és könnyűnek találtattál.” Végül a színész kiábrándítja Orbán emberét:

„Nem Kálmán, nem adjuk oda Magyarországot és azt a kultúrát, amiben felnőttünk olyan féltehetségeknek, mint te és ne reménykedj, nem megyünk innen sehová.

Nem akarjuk, hogy lángoljon a főváros, csak azt szeretnénk, hogy bánjatok normálisan a tanárokkal és a jövő nemzedékével! Neked sem késő tenni ezért Kálmán.

Add el az egyik aranymercit és az árát ajánld fel mondjuk egy iskolának, amelyik beázik. Akkor tőlem akár még Philip is lehetsz. Krisztus pedig szeretni fog téged.”

Nagy Ervin a posztját egyébként úgy írta alá, hogy „Nagybaczoni Nagy Ervin”, azt üzenve Rákaynak: „Így talán komolyan veszed”.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!